Semesterhus i Abruzzos inland

Upptäck Abruzzos inland med basen i ett semesterhus

Vill du se en ny sida av Italien? Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Abruzzos inland. Genom att hyra hus i Abruzzos inland, får du gott om tid att utforska området.

Abruzzo är region i centrala Italien som består av de fyra provinserna L’Aquila, Teramo, Chieti och Pescara. L’Aquila är huvudorten och mycket känd för sin vackra arkitektur. Hyr du semesterhus i Abruzzos inland, får du många tillfällen att utforska regionens berg, tre nationalparker, djurliv och smaka på lokala specialiteter.

Nationalpark i Abruzzo

Upplev Italiens hjärta

Med ett semesterhus i Abruzzo får du en aktiv Italien-vistelse fylld av vandring, cykling, bergsklättring, ridning och sightseeing. Tänker du hyra hus i Abruzzos inland, finns många vackra byggnader att se. I staden L’Aquila kan du till exempel besöka San Bernadinos Basilika, stadens imponerande renässansslott och De 99 strålarnas fontän.

Ska du hyra hus i Abruzzo får du heller inte missa det mäktiga slottet Castello di Celano i provinsen L’Aquila. Numera är slottet hem för områdets arkeologi – och konstmuseum med fokus på religiös konst. Är du intresserad av historia, måste du också besöka ruinerna efter den romerska bosättningen Alba Fucens.

Med ett semesterhus i Abruzzo får du många tillfällen att äta och dricka gott. Regionen är vida berömd för sitt rödvin Montepulciano d’Abruzzo, men även för sina pasta-, kött- och fiskrätter. Tillbringar du ledigheten i Abruzzo får du heller inte missa regionens ostar Pecorino di Farindola och Canestrato di Castel del Monte.

Ät och drick gott i Abruzzos inland

Ett klick från ett semesterhus i Abruzzos inland

Vill du se bergen, slotten och njuta av maten i Abruzzo, kan du hyra hus i Italien online eller över telefon. Novasol har ett unikt utbud semesterhus i Abruzzo med allt från charmiga lägenheter till storslagna villor med plats för hela familjen.

Alla våra semesterhus i Abruzzos inland ägs av privatpersoner. Det ger dig en fantastisk chans att bo bland lokalbefolkningen och uppleva regionens kultur. Önskar du en mer guldkantad semester, kan du beställa sänglinne, städning och i vissa av våra hus – en egen kock! Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus i Italien vid Abruzzo är du varmt välkommen att kontakta NOVASOL!