Semesterhus på Kefalonia

Upplev det vackra Joniska havet i Grekland

Åk på semester till Grekland och upplev klarblått hav, härliga stränder och mängder av aktiviteter genom att hyra hus på Kefalonia! Här väntar dig oförglömliga utsikter, fantastiska stränder och både berg, sevärdheter och trevliga människor, kort sagt allt du behöver för att ha en drömsemester i ett semesterhus i Greklands övärld.

Den största av de Joniska öarna

Som den största av de Joniska öarna har den en area av 904km2 och ligger emellan Zante och Lefkada. Ön har en mycket vacker natur och lämpar sig fint för vandring och avkoppling i grönskande skogar och berg, och även de otaliga små vikarna där du kan bada, sola och prova på vattensporter. Förutom vacker natur och det härliga havet finns också flera trevliga städer och anrika orter, här följer några av dem. Alla kan enkelt nås från ett semesterhus på Kefalonia.

Städer och byar

Argostoli är öns huvudstad och är en modern stad som lyckats behålla sin antika prägel och många vackra byggnader, stora torg och förvånansvärt många kulturupplevelser. Bland annat kan vi tipsa om Historiska museet och arkeologiska museet där du kan lära dig mer om öns förflutna, och de många vackra trädgårdarna men också tavernorna med lokala specialiteter och trevliga stunder. Du hittar också ett av Greklands största bibliotek i Argostoli och vi vågar lova att våra semesterhus på Kefalonia inte kommer att göra dig besviken.

Orterna Skala och Lassi är kända för sina fantastiska stränder och på Kefalonia hittar du även bland annat Odysseus grav och många aktiviteter när du vill hyra hus på Kefalonia. Utanför Argostoli hittar du till och med en gokartbana och ingen behöver ha tråkigt när du bestämmer dig att hyra hus på Joniska öarna.

Boka boende på Kefalonia

Hos NOVASOL kan du tryggt hyra hus på Kefalonia och över hela Grekland och vara trygg i vetskapen att alla våra semesterhus är besiktigade och kontrollerade för att säkerställa högsta kvalitet. Bland alla våra semesterhus i nästan hela Europa hittar du toppmoderna villor och även enklare hus och lägenheter för alla smaker och du bokar och betalar enkelt direkt här på vår hemsida, får tillgång till alla resepapper digitalt och kan naturligtvis alltid kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar. Vi är norra Europas största stugförmedling och siktar på att ge bästa service, bäst hus och nöjdast kunder. Välkommen!