search

Semesterboenden i Nice

Tag med hela familjen på semester till Nice och Franska Rivieran

Hyr en semesterbostad av Novasol och njut av det fantastiska vädret och de vackra omgivningarna i Nice, i Frankrike. Att hyra hus eller semesterlägenhet i Nice är populärt hos Novasol. Vi har ett stort urval av semesterbostäder i Frankrike och du kan enkelt hitta ett som passar dig och din familj.

Nice är ett populärt resmål för dem som gillar milt klimat och vackra omgivningar med härliga stränder. På Rivieran håller det vackra och rika folket till. Med Novasol får alla möjlighet att njuta av området, som ligger ut mot det azurblå Medelhavet.

Nice på Côtes d'Azur i Frankrike

Novasol stuguthyrning i Frankrike har många fina semesterbostäder i Nice. Vi har bostäder i många olika standarder. Vad sägs till exempel om att tillbringa nästa semester i ett femstjärnigt lyxhus med fantastisk utsikt och egen pool? Utmed franska rivieran Côtes d'Azur finns det gott om omtyckta resmål. 

I Nice finns det mycket mer att göra än att bara ligga på stranden. Staden har ett rikt kulturutbud, till exempel många olika museer. Du kan också uppleva äkta sydeuropeiskt caféliv på något av stadens många caféer, eventuellt med utsikt över något av stadens torg där det alltid myllrar av folk.

Boka din semesterbostad i Provence hos Novasol. Vi har det största urvalet av härliga hus i Europa.

Oavsett om du vill ha en lång ledighet eller bara resa iväg för en helg så kan du hyra en semesterbostad hos oss. Sök och boka på vår hemsida dygnet runt.