Semesterhus och lägenheter i Alpes Maritimes

Välkommen att hyra hus eller lägenhet i Alpes Maritimes på den franska rivieran

Om ni vill tillbringa er semester i ett semesterhus på Franska Rivieran, rekommenderar vi att bland annat se alternativen för att hyra hus i Alpes Maritimes.

Då är ni inte långt från en underbar badstrand vid det klarblå havet. Nice, Cannes eller Monaco ligger bara några kilometer från ert semesterhus och kan enkelt nås med bil. En avstickare till dessa städer lönar sig. Upplev det mondäna Nice med sina härliga hus från 1600- och 1700-talen, kyrkornas barockdekor och de breda strandpromenaderna. Eller frottera dig med jetsetet i Monaco och på casinot i Monte Carlo. Cannes, mest känt för sin årliga filmfestival, är också värt ett besök.

För att se alla semesterhus och semesterlägenheter vi har i Alpes Maritimes är du välkommen att göra en sökning här på vår hemsida där du också kan boka direkt online. Samtliga semesterbostäder har inspekterats innan de tagits in i sortimentet vilket är en trygghet för dig som vill hyra hus genom oss. Vi på Novasol hälsar dig varmt välkommen till din nästa semester i Frankrike i ett semesterhus i Alpes Maritimes!