Semesterhus i Deux-Sèvres

Ta del av härlig natur genom att hyra hus i Deux-Sèvres

Det finns många skäl att hyra hus i Deux-Sèvres: vackra vandringsleder, en hisnande upptäcksfärd i de gamla silvergruvorna eller ett besök i den mysiga byn med över 20 fårarter från världens alla hörn. I ett semesterhus i Deux-Sèvres får ni chansen till en helt unik semester.

Flera fördelar att hyra ett hus

Departementet Deux-Sèvres ligger i den västfranska regionen Poitou-Charente. Genom att hyra hus i Poitou-Charentes får familjen en mer unik semester, en semester långt bort från massturism och charterresor. Ni får en chans att uppleva lokalbefolkningen, les Deux-Sévriens, vardag och en möjlighet att lära känna trakten bättre. I ett semesterhus i Deux-Sèvres får ni också fler valmöjligheter, ni kan själva bestämma om ni vill äta en lugn familjemiddag i ert eget kök eller besöka någon av traktens restauranger.

Ett semesterhus i Deux-Sèvres är en bra utgångspunkt för utflykter. Besök till exempel den spännande Mouton Village, en by med över 20 fårsorter från hela världen. Mata lammen med nappflaska, hjälp fårahunden samla ihop flocken och låt barnen klappa djuren på minifarmen. Om familjen tänker hyra hus i Deux-Sèvres är även ett besök på det fantastiska biologiska reservatet Zoodysée att rekommendera.

I Deux-Sèvres finns ett flertal olika vandringsleder som till exempel vägen mellan Briouxais och Mellois där ni kan promenera och utforska regionens kulturarv. Ta en tur till några av Europas äldsta Silvergruvor som finns i området, besök medeltidsslottet Saint Mesmin eller ta en spännande roddtur genom träskmarkerna Marais-Poitevin. Ett hus i Deux-Sèvres blir också en plats som ni kan kalla hem för en eller flera veckor. En plats där ni kan ställa era egna saker och barnen kan känna sig fria att leka. Det blir en trygghet för barn som kanske reser utomlands för första gången.

Enkelt att boka semesterbostad i Deux-Sèvres

Är du intresserad av att besöka Mouton Village kan du hyra semesterhus i Deux-Sèvres på NOVASOLs hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har ett stort utbud semesterhus i Poitou-Charentes. På vår hemsida kan du välja och vraka mellan traditionella franska stenhus eller flotta lägenheter på någon av regionens öar. När du ska hyra hus i Frankrike kan du känna dig trygg med vetskapen om att alla våra semesterbostäder kvalitetssäkras genom regelbundna besiktningar av kunnig personal. I hyran ingår dessutom en försäkring där ett avbeställningsskydd inkluderas. Välkommen att hyra hus i Deux-Sèvres via NOVASOL!