Semesterhus i Charente-Maritime

Upptäck Atlantkusten genom att hyra hus i Charente-Maritime

Cykla på den vackra ön Ile de Ré, vandra hand i hand längs kajen i La Rochelle eller ta med barnen till nöjesparken Futuroscop. Genom att hyra hus i Charente-Maritime får du och din familj allt ni kan önska er av en semester i Frankrike.

Njut av den franska kulturen

Soldränkta stränder, färska skaldjur, orörd natur och en portion kultur. Det är departementet Charente-Maritime i ett snäckskal. NOVASOL är Europast största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder och kan erbjuda ett stort antal semesterhus i Frankrike. Vi har allt från klassiska franska stenhus på landet till flotta lägenheter på någon av Charente-Maritimes öar.

Charente-Maritime är det enda av den västfranska regionen Poitou-Charentes departement som har havskust. Genom att hyra hus i Charente-Maritime får du och familjen många chanser till sol och bad. Tillbringa dagen med att ströva längs kajen i hamnstaden La Rochelle och besök stadens historiska sevärdheter. Njut av solen på den barnvänliga stranden plage Chef de Baie eller ta dig till Saint-Trojan-les-Bains för att solbada på plage de Gatseau.

Ett semesterhus i Charente-Maritime är en perfekt bas för spännande utflykter. Ta en båttur till Ile de Ré och cykla längs ön. Ön är berömd för sin orörda natur och sina vackra byar med trånga gränder och vitrappade hus. Med ett semesterhus i Charente-Maritime är det nära till nöjesparken Futuruscope och den livfulla staden Poitiers där ni kan besöka kyrkan Notre-Dame-la-Grande eller gå på någon konsert eller dansföreställning.

Hyra hus i Charente-Maritime

Med ett semesterhus i Charente-Maritime blir familjen mer flexibel. Ni kan välja om ni vill laga en enkel familjemiddag i ert eget kök, eller slå på stort och besöka någon av kustens alla restauranger. Passa på att smaka det lokala köket och njut av ostron, musslor, osten Bûche de Poitou eller småkakorna Cornuelles.

Borta bra men hemma bäst sägs det. Genom att hyra hus i Charente-Maritime behöver du inte välja. En egen bostad blir en trygghet för hela familjen. Ett semesterhus i Charente-Maritime bokas enkelt på NOVASOLs hemsida eller över telefon. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och finns i de flesta länder i Europa. Sedan 1990 har vi servicekontor i Sverige och hit kan du ringa om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka semesterhus i Poitou-Charentes. Bienvenue en France!