Semesterhus i Charente

För nästa semester i Poitou-Charentes kan du bland annat hyra hus i departementet Charente

Provsmaka cognac, besök spännande städer eller bara koppla av. Att hyra hus i Charente via NOVASOL är ett bra sätt att komma närmare lokalbefolkningen, lära känna trakten och smaka på alla godsaker som det franska köket har att erbjuda. Det blir en unik semester helt enkelt.

Många bra anledningar att hyra hus i Poitou-Charentes

Vill du leva som en fransman? Tillbringa semestern i Frankrike! Från ett semesterhus i Charente kommer du så långt ifrån massturism och charterresor som möjligt. I stället får du möjlighet att uppleva det mer genuina Frankrike. NOVASOL har ett stort utbud bostäder i regionen Charente-Poitou, från klassiska franska stenhus på landet till flotta lägenheter nära sol och bad.

Charentes är ett departement i den västfranska regionen Poitou-Charentes. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt och besöka den mysiga regionen. Om familjen ska hyra hus i Poitou-Charentes är ett besök på seriealbum-muséet i staden Angoulême ett måste. Passa gärna på att besöka nöjesparken Futuruscope i granndepartementet Charente-Maritime också.

I Poitou-Charentes finns något för alla smaker. Historieälskaren med ett semesterhus i Charentes beger sig till Saintes och beskådar triumfbågen, den romerska amfiteatern och den vackra kyrkan Abbaye aux Dames. Dryckesfantasten beger sig däremot till Cognac för att besöka destilleriet Cognac Otard eller köra längs någon av cognac-rutterna. Med en egen bostad får du och din familj också en chans att själva bestämma över er semester utan att behöva anpassa er efter någon annan. Genom att hyra hus i Charente kan ni välja om ni vill laga en enkel familjemiddag i ert eget kök eller slå på stort och besöka någon av traktens restauranger. Smaka gärna specialiteterna Veau de Chalais som är kalv uppfödd på endast mjölk, Cagouilles som är en speciell sorts sniglar eller färskosten Manslois. Annars finns här gott om äpplen, päron, körsbär, kastanjer och tryfflar.

Det är enkelt och säkert att hyra hus i Charente

Ett semesterhus i Charente blir en trygg plats i äventyret. En plats där ni kan ställa era egna saker, barnen kan leka med sina leksaker och där ni kan koppla av. Hyr ni semesterbostäder i Frankrike via oss, bokar ni med vetskap om att alla våra hus och lägenheter besiktas regelbundet av kunnig personal. Dessutom ingår en trygghetsförsäkring i hyran. Bokar gör ni enkelt online eller över telefon. Varmt välkomna till oss!