Semesterhus i Aube

Upptäck det franska departementet Aube med NOVASOL

Borta bra men hemma bäst sägs det. Med ett semesterhus i Aube får du både spännande utflyktsmål och en plats som du och din familj kan kalla hem för en vecka eller två. Ni bestämmer själva över er vistelse och kan se fram emot en semester utöver det vanliga. På vår hemsida kan ni välja och vraka mellan många semesterhus i Champagne-Ardenne och enkelt boka hus på nätet eller över telefon.

Aube är ett av de fyra departementen i den nordöstfranska regionen Champagne-Ardenne. Departementets mest kända stad är Troyes. Från ett semesterhus i Aube är det enkelt att ta en dagsutflykt till Paris eller Dijon.

Besök Champagne-Ardenne

Här finns mycket mer än bara Champagne

Eftersom Aube är en del av regionen Champagne-Ardennes finns det självklart vingårdar i området. Om du har tänkt hyra hus i Aube kan du och din familj besöka vingården Côte des Bar där Frankrikes drottning Jeanne de Navarre föddes på 1200-talet. I Aube finns också några slott som helst klart är värda en omväg. Ett besök på slottet Château de la Motte-Tilly rekommenderas starkt.

Det finns gott om attraktioner även för barnen i området. Här finns den stora nöjesparken Nigloland och det stora naturområdet Parc Naturele Régional de la Fôret d’Orient. Om familjen hyr hus eller semesterlägenhet i Aude är det i det här området ni hittar stränder, fiskevatten och möjlighet att paddla kanot.

Troyes är vida känt för sin konst och framför allt för sina vackert målade glasfönster. Passa på att beundra de vackra fönstren i Saint-Pierre-katedralen eller i kyrkan Saint Paul när du hyr semesterhus i Aube. I Troyes finns även ett museum för modern konst. Där kan ni hitta en skulptur av Rodin och en fin samling av fauvistmålningar.

Att hyra hus i Aube är tryggt och enkelt

Är ni fortfarande tveksamma inför att hyra hus i Frankrike så kan ni höra av er till vårt svenska servicekontor. Vi på kundtjänst kan svara på alla dina frågor och berätta mer om vad vi gör för att du ska kunna känna dig trygg när du hyr hos oss. Till exempel så inspekteras alla våra objekt regelbundet av vår personal och i hyran ingår en trygghetsförsäkring. Välkommen att hyra hus i Aube via Novasol!