Stugor vid sjö i Finland

Semestra vid en av Finlands tusen sjöar

Genom att hyra stuga vid sjö i Finland kan du ta del av de tusen sjöarnas land. Finland är till stor del täckt av vatten, landskapet domineras av färgerna grönt och blått. Landet har flest antal sjöar i hela världen, nästan 200 000 sjöar finns i Finland! Tio procent av Finland är täckt av vatten, detta gör att det aldrig är långt till en sjö.

Tänkt dig att spendera din semester i en stuga vid en sjö. Fiska och ta en tur med båten på den fina sjön. Ta ett kvällsdopp från din egen brygga och njut av solnedgången över sjön. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Finland för dig som vill semestra vid en sjö.

Hyr stuga vid sjö i Finland

Njut av en harmonisk semester

Att semestra vid en sjö är något alldeles speciellt. NOVASOL har flera stugor vid sjö i Finland för en lugn och harmonisk semester. Njut av en semester utan vardagens stress långt från storstaden. Genom att hyra stuga vid en sjö i Finland slipper du alla måsten.

Många av NOVASOLs semesterhus i Finland har en egen båt. Det bästa sättet att uppleva en sjö är från en båt. Så ta med båten ut på sjön under semestern och ta del av Finlands vackra landskap. Finland bjuder på en fantastisk orörd natur med stora kontraster.

Landets många sjöar gör Finland till ett paradis för fiskaren. Finlands vatten är rikt på fisk. De vanligaste fiskarterna i Finland är gädda, abborre och gös. Med NOVASOL kan du hyra stuga vid sjö i Finland, här kan du fiska i lugn och ro och njuta av tystnaden och vackra naturen. Fiska med stavar, jiggar, trolling, flugfiske, meta eller isfiske, alternativen i många men i Finland får du säkert napp! Många av stugorna i Finland har grill så varför inte grilla dagens fångst på kvällen samtidigt som du blickar ut över den vackra sjön.

Genom att hyra stuga i Finland kan du njuta av en lugn semester. Ta en paus från vardagens stress och måsten och upplev de tusen sjöarnas land. Tillbringa dina semesterdagar med att bada, sola och bara vara. NOVASOL har flera stugor vid sjö i Finland för dig som vill spendera din semester vid en sjö.

Sjön Saimen i Finland