search

Stugor i Mikkeli

Semestra i en stuga

NOVASOL kan erbjuda ett stort sortiment av stugor i Mikkeli, här finns något som passar alla smaker. Stora moderna villor eller mysiga små stugor – det är bara att välja, här finns något för alla. Området kring Mikkeli har det största antalet semesterhus i hela Finland. Finland är ett fantastisk vackert land som är perfekt för din stugsemester. Nästan varje familj i Finland har ett eget semesterhus. NOVASOL har flera stugor i Finland för dig som vill göra som finnarna och semestra i en stuga.

Upplev sjörika Mikkeli

Njut av din semester

Mikkeli ligger i utkanten av Finlands största sjö, Saimaa och många av de semesterhus som finns här ligger precis vid sjökanten. Flera av husen har även en egen bastu. Här kan du verkligen njuta av din semester. Bada, fiska och spendera en hel dag på sjön. Bada bastu, ät och drick gott på kvällen. Lämna alla måsten hemma och koppla av på din semester genom att hyra stuga i Mikkeli.

Upplev Mikkeli

Besöker du Mikkeli bör du absolut göra en dagsutflykt till någon av de fina herrgårdarna som regionen kring staden är känd för. Här kan du testa de goda lokala rätterna eller vandra i herrgårdarnas vackra trädgårdar. Du får inte heller missa att ta del av några av de många evenemang som anordnas i regionen. Under sommaren är det alltid någon konsert, teater eller dansuppvisning på gång. Med NOVASOL, som erbjuder stuguthyrning i Finland, kan du hyra stuga i Mikkeli och ta del av de event som anordnas.

Finlands vackra huvudstad, Helsingfors ligger bara två timmars bilväg från Mikkeli. Passa på att åka till staden över dagen och ta del av de många sevärdheter som Helsingfors bjuder på.

NOVASOL kan som stugförmedling erbjuda flera stugor i Mikkeli för din semester i Finland.

Mikkeli ligger i utkanten av Saimen