search

Stugor i Insjöfinland

Hyr stuga vid Saimen och sjöområdet i de tusen sjöarnas land

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga vid Saimen och Insjöfinland. Saimen (på finska Saimaa) är en omtyckt plats att hyra stuga då du här kan njuta av en härlig semester i Finland. Gör en sökning bland våra stugor i Insjöfinland här på hemisdan och boka sedan det boende som just du vill ha under din nästa semester i Finland.

Hyr stuga vid Saimen i Finland

Europas största sjöområde

En blå ändlös labyrint av sjöar, öar, älvar och kanaler och däremellan stora skogar och bergskedjor i Finland, så ser Europas största sjöområde ut. Det finns både stora och små sjöar överallt i hela Finland. Den östra sidan är speciellt sjörik. Saimaa-sjödistrikt ligger österut vid gränsen mot Ryssland och sträcker sig västerut till Kuopio och i norr till Nurmes. Det är inte så konstigt att Finland fått benämningen de tusen sjöarnas land. Upplev Finlands sjödistrikt genom att hyra stugor genom NOVASOL.

Stuguthyrning i Insjöfinland och vid Saimen

En semester i en stuga i Saimaa-sjödistrikt passar alla. Här finner man lugn och ro och en oförstörd natur. Sjöar, älvar och skogar inbjuder också till en aktiv semester. I området finns små idylliska orter med en levande kultur. En stuga från NOVASOL är alltid den bästa utgångspunkten för din semester. Insjöfinland är en del av vårt totala utbud av stugor i Finland. Som stugförmedling har NOVASOL varit aktiva sedan 1968 och är glada över att kunna erbjuda stuguthyrning i Finland. Våra egna lokala medarbetare arbetar året om med att ta in nya stugor i utbudet vilket ger dig ett personligt och genuint urval som hela tiden fylls på. 

En del av Saimaa från ovan