Stugor vid Jammerbugten

Danmarksemester med närhet till havet

Sol och bad, spännande aktiviteter och avkopplande stunder, det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor vid Jammerbugten. Genom att hyra stuga på Nordjylland får du alla ingredienser till en skön Danmarkssemester.

Nordvästra kusten från Hirtshals i norr till Rödhus i söder karakteriseras av frisk havsluft, ren natur och breda stränder. Oavsett när du tänker hyra stuga vid Jammerbugten, kan du se fram emot otaliga upplevelser, exempelvis konst, kultur, sport och friluftsliv. Därtill kommer det särpräglade landskapet med branta sluttningar, till exempel i Norra Lyngby och Lönstrup.

Strandliv på norra Jylland

Njut av det bästa Danmark har att erbjuda

Att hyra stuga vid Jammerbugten är en mycket bra idé om du reser med barn, här får du och din familj en perfekt blandning av strandliv och spännande utflykter. Det pittoreska Lönstrup har trots turismen bevarat sin ursprungliga och charmiga blandning av fiske- och badort. Ortens bilfria strand är full av liv under sommarperioderna och under lite kallare dagar perfekt för promenader. Söderut ligger Rudbjerg Knudes gigantiska sanddyner.

Med en av NOVASOLs stugor vid Jammerbugten, får du även nära till populära Lökken. I badorten Lökken råder en internationell atmosfär med många aktivitetsmöjligheter såsom golf, vattenskidor, surfing och segling. Längre söder ut ligger Blokhus som har ett stort aktivitetscentrum för hela familjen. Ska du hyra stuga i Jammerbukten, får du även möjlighet att göra en dagsutflykt till omtyckta Skagen med sina spännande museer och vackra hus. Hos NOVASOL hyr vi även ut stugor i Lökken, Blokhus och Skagen.

Sol och bad med stuga vid Jammerbugten

Semestra i härliga Jammerbugten i sommar

Blev du intresserad av att hyra stuga på norra Jylland, kan du boka en av NOVASOLs stugor vid Jammerbukten. NOVASOL har förmedlat stugor i Danmark sedan 1968 och har ett härligt utbud semesterhus vid Jammerbugten. Våra stugor vid Jammerbugten bokar du enklast här på hemsidan eller genom att ringa vår kundtjänst.

Det finns många fördelar med att hyra stuga vid Jammerbukten via NOVASOL. Alla våra semesterhus vid Jammerbukten är noga besiktade av kunnig personal och vi har servicekontor över hela Danmark. På servicekontoren kan du få svar på frågor eller hjälp om du mot förmodan skulle få problem under vistelsen. Välkommen att hyra stuga vid Jammerbugten hos NOVASOL!