Semesterhus på Langeland

Med Novasol kan du hyra sommarhus på Langeland och många andra vackra platser i Danmark. Se vårt stora utbud och boka online redan idag. Vi ses på Langeland.

Langeland ligger och vilar mot den södra delen av Storebælt mellan Fyn och Tåsinge. Du kan välja att antingen åka hit med färja eller att köra bil över broar och dammar. En sak är säker: denna härlig avlånga ö är definitivt värd resan.

Precis som på alla andra ställen i Danmark, där Novasol hyr ut sommarhus har vi även här på Langeland ett utsökt och varierat utbud. Alla våra semesterbostäder är individuellt inredda och du hittar helt säkert något som faller dig i smaken. Se bilder och beskrivningar av alla stugor i Danmark online. Här kan du också boka - det är enkelt, det går snabbt och det är säkert.

Oavsett vilket typ av hus du väljer till din semester på Langeland är vi säkra på att du inte kommer att bli uttråkad. Här finns något som faller alla i smaken, både för stora och små, för den aktive, för naturälskaren och för den som gillar kulturella upplevelser. Njut av en promenad i den vackra huvudorten Rudkøbing som varje år håller den populära och trevliga Langelandsfestivalen.

Med Novasol vet du att ramarna kring din semester är i toppklass. Vi har över 45 års erfarenhet i stuguthyrning, inte bara här i Danmark utan även i andra europeiska länder. Du är varmt välkommen att göra en sökning för att hitta ditt boende bland våra stugor på Langeland och Tåsinge.