search

Semesterhus och lägenheter i Sunny Beach

Bulgariens största semesterort

Sunny Beach ligger vid kusten norr om Burgas och lockar årligen många besökare. Hos NOVASOL hittar du både semesterhus och lägenheter i Sunny Beach. Orten har utvecklats till en turistort, ändå har de bulgariska små byarna vid Svarta havet behållit sin charm och urspungliga karaktär. Det finns många små mysiga restauranger och affärer. Att hyra lägenhet eller hyra hus i Burgas är ett trevligt sätt att upptäcka denna del av landet. Se vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Sunny Beach här på vår hemsida, där du också kan boka ditt boende. 

 

Njut av sköna bad genom att hyra semesterhus i Sunny Beach

 

Ett semesterparadis vid Svarta havet

Genom att hyra ett semesterhus i Sunny Beach har du inte långt till den nästan 8 km långa finkorniga sandstranden. Sunny Beach är känt för att vara ett semesterparadis för båda unga och gamla. Sunny Beach är Bulgairens största semesterort. På stranden finns solstolar och parasoller. Sunny Beach är en barnvänlig semesterort med många aktiviteter för de små, till exempel sandslottstävlingar, vattenpark och barndisco. Sunny Beach är också ett perfekt för ställe för semestersugna ungdomar. Så oavsett ålder är det alltid en bra idé att hyra hus eller lägenhet i Sunny Beach! 

I Sunny Beach hittar du ett stort urval av barer, tavernor, clubbar, butiker och restauranger med både bulgariskt och internationellt kök . De populäraste uteställena är Lazur, Iceberg och Golden Apple.

Nessebar är en stad i näreheten av Sunny Beach som ligger på en halvö ute i havet. Det är en av Europas äldsta städer och det finns många lämningar från svunna tider. Kyrkor, rester av en stadsmur och brunnar får många beundrare. Det finns många gamla hus i staden och de äldre delarna lockar många turister. Att komma till Nessebar och promenera genom de små gränderna känns lite som att komma till en annan värld. Välkommen att hyra hus i Sunny Beach hos NOVASOL!