search

Semesterhus i Bulgarien

Hyr hus eller lägenhet i Bulgarien för semestern

Bulgarien är ett resmål där det fortfarande finns mycket att upptäcka. Bästa sättet är att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet som utgångspunkt. Landet har en fantastisk arkitektur, traditioner, kultur och en spännande historia. Bredvid de större städerna hittar du en vacker nästan orörd natur. Bulgarien är dessutom fortfarande ett relativt billigt land att resa i förhållande till västra Europa. Boka en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Bulgarien direkt hos oss på NOVASOL.

Semesterbild från Varna i Bulgarien

Natur, kultur och historia

En fördel med att hyra hus i Bulgarien är att du kommer komma mycket närmare landet och dess kultur jämfört med om du bor i ett hotellkomplex. Bulgariens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och landet har varit del av såväl det romerska som det osmanska riket. Bulgariens natur kan beskrivas som bergigt men du finner även här ett bördigt landskap med mycket grönska. Vid Svartahavskusten är det dock sandstränder och sol i fokus.

Hyr semesterbostad i Bulgarien för nästa semester

Från stads- till strandliv

Den klart största staden i landet är huvudstaden Sofia som är belägen vid Vitosjabergen. Här finner du ett stort utbud av kyrkor och muséum men en av de största turistattraktionerna är nog Alexander Nevsky-katedralen som är en av världens absolut största ortodoxa kyrkor. Andra större städer är Varna och Burgas och vid båda dessa städer kan du hyra hus i Bulgarien hos NOVASOL.

Bland många av oss nordbor är det framför allt stränderna Sunny Beach och Golden Sands som lockar. Vädret i kombination med de låga priserna är en av anledningarna till att vi gärna åker hit. Hos NOVASOL kan du bland annat hyra semesterlägenhet i Bulgarien vid Sunny Beach.

Hyr semesterbostad i Bulgarien online

Är du intresserad av att hyra hus i Bulgarien kan NOVASOL idag erbjuda semesterhus och lägenheter för uthyrning i landet. Samtliga våra semesterbostäder i Bulgarien har kvalitetssäkrats innan de plockats in i sortimentet vilket innebär att medarbetare har kontrollerat varje boende först. Till samtliga bokningar som görs hos NOVASOL så ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt – helt utan extra kostnad. Är du på jakt efter ett semesterhus i Bulgarien kan du söka samt boka direkt här på vår hemsida. Genom att välja den period du vill resa så får du automatiskt upp alla lediga semesterbostäder. Du kan filtrera din sökning på just dina önskemål. Att hyra hus i Bulgarien online är med andra ord enkelt. Du är välkommen till oss på NOVASOL och våra semesterhus i Bulgarien!