Semesterhus i Vallonien

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Vallonien, i den södra delen av Belgien. Vallonien är en färgsprakande region som erbjuder många kulturella evenemang och sevärdheter. Den södra delen i Vallonien är mest känd under namnet Ardennen. Genom olika traditioner och folklore kan man bekanta sig med detta område. Utforska Vallonien genom att hyra hus i Belgien i regionen.

Upptäck kulturen

Vallonien är välkänd för sin seriekultur och sitt kulturella arv med de olikartade städerna, historiska orterna och den ovanliga stadsarkitekturen. Besök palatset i Lüttich eller Lavaux-Ste-Anne slottet. De valloniska vägarna som omringas av en underbar natur är perfekta för promenader och cykling. Genom att hyra semesterhus i Vallonien kan du ta del av regionens spännande kultur, historia och natur. här finns spännande litteratur, musik, pjäser, filmer och festivaler.

Upptäck Vallonien från ett semesterhus

Regionen Vallonien är även känd för sina lokala läckerheter. Här kan du äta och dricka gott. Testa de berömda belgiska våfflorna som är otroligt goda. Passa också på att smaka det speciella söta briochebrödet, Cougnou som traditionellt bakas kring jul. Den belgiska osten och chokladen är också väldigt goda och ett måste att smaka när man besöker landet. Belgien är även känd för sin berömda öl och mycket öl tillverkas just i Vallonien, bland annat tillverkas trappistöl i regionen. NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Vallonien.

Hyra stuga i Vallonien

Belgien är ett väldigt fint land som har mycket att erbjuda och i regionen Vallonien finns massor att göra för både små och stora. Här finns en vacker natur, mysiga städer, rikt kultur och historia och god mat. Som förmedlare av stugor i Belgien för uthyrning kan du hitta ditt semesterhus i Vallonien här direkt online eller genom att ringa till vår kundtjänst. NOVASOL har flera semesterhus i Vallonien för dig som vill besöka den fina regionen.