Attraktioner i Normandie

Hyr ett semesterhus som utgångspunkt för att ta del av alla sevärdheter i Normandie och norra Frankrike

Fascinerande Normandie erbjuder en semester utöver det vanliga. Ströva i Monets trädgård, besök den vackra ön Mont St-Michel eller titta på stränderna från den berömda landstigningen i Normandie. Ett bra sätt att utforska alla attraktioner i Normandie är hyra en lägenhet i Frankrike.

Normandie spelade en viktig roll under andra världskriget. Det var här de allierade styrkorna landsteg på Dagen D för att befria det ockuperade Frankrike. Från ett semesterhus i Normandie kan ni åka till ständerna som fortfarande bär sina kodnamn Utah, Gold och Juno. Längs kusten finns ruiner, krigskyrkogårdar och krigsmuseum i ett flertal städer som till exempel Caen och St-Mère-Église.

Konst, historia och massor att göra

Är du och din familj konstintresserade bör ni hyra lägenhet i Frankrike. I Paris finns ett flertal konstmuseum där till exempel Monets näckrosor hänger. Vill man däremot uppleva näckrosorna på riktigt får man åka till Normandie. Monets vackra trädgård Giverny är en av många sevärdheter i Normandie.

En annan förtrollande plats är ön Mont St-Michel. Från ett semesterhus i Normandie är det enkelt att göra utflykter till den berömda klosterön som höjer sig majestätiskt ur vattnet. Tidvattnet i Baie du Mont St-Michel fungerade förr som ett naturligt försvar mot fiender. Passa på att besöka klostret och ströva längs den mysiga gatan Grande Rue.

Förutom historiska sevärdheter finns många aktiviteter i Normandie som bara väntar på att upplevas. Här kan du och din familj rida, cykla, vindsurfa eller fiska. Normandie är även en populär golfdestination. Från ett semesterhus i Normandie kan den lite mer äventyrslyste åka till Viadukt de la Souleuvre och hoppa bungy jump.

Upplev spännande sevärdheter i Normandie

Vill du också se Mont St-Michel eller vandra i Monets trädgård? Då har du hamnat rätt. Novasol har arbetat med semesterbostadsförmedling sedan 1968 och har ett stort utbud hus och lägenheter i Europa. Du kan hyra lägenhet i Frankrike på vår hemsida eller över telefon.

Skulle du ha frågor eller vill ha hjälp med bokningen kan du alltid ringa vår svenska kundtjänst. Våra medarbetare är glada över att kunna stå till tjänst och berättar gärna mer om den trygghetsförsäkring som ingår i hyresbeloppet. Hyr du semesterhus i Normandie via oss, kan du känna dig trygg med vetskapen om att alla våra hus och lägenheter besiktas av kunnig personal. Välkommen att hyra lägenhet i Frankrike och Normandie hos oss på Novasol!