Vintersemester i Slovakien

Stugor i Slovakien för en oförglömlig vintersemester i lugna omgivningar

Slovakien hamnar ofta lite i skuggan av sin mer kända "storebror" Tjeckien, men faktiskt har landet länge varit ett hett insidertips bland vintersportsutövare som har fått upp ögonen för det fascinerande fjällandskapet. För några är det de lugna omgivningarna och känslan av att vara en del av vinteräventyret som är det viktigaste, medan för andra är det de internationella tävlingarna (som t.ex skidskytte i Osrblie) och den förväntansfulla atmosfären. En vintersemester i Slovakien på egen hand står högt i kurs och det är faktiskt inte så långt att köra med egen bil innan vinterlandskapet öppnar sig.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Med hela familjen på skidsemester i Slovakien

Att hyra stuga i Slovakien på vintern kan ge er en oförglömlig semesterupplevelse. Här kan små grupper, par och familjer med barn koppla av, ha kul och hämta nya krafter under vinterhalvåret i t.ex. skidområdena Tatra och Fatra.  Det är inte nödvändigt att utöva idrott på hög nivå för att tillbringa vintersemestern eller sportlovet i Slovakien. Här finns det aktivitetsmöjligheter för både kropp och själ. Gå ut på långa promenader i det snötäckta landskapet och njut av de fantastiska dalarna och de hemlighetsfulla små orterna. Eller susa förbi genom de snöbeklädda skogarna på ett par längdskidor under er skidsemester i Slovakien. Se gärna även NOVASOLs andra destinationer för en vintersemester i Europa.


Få andra länder i Europa är så rikt på skönhet och natur som Slovakien. Fantastiska fjäll med hundratals av sjöar, skogar, nationalparker, forser, kurbad och huvudstaden Bratislava vid Donau. De mest kända fjällområdena är Höga Tatra, Nedre Tatra, Lilla Fatra, Stora Fatra och det Slovakiska paradiset. Se vårt utbud av stugor för din nästa vintersemester i Slovakien.

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: