Husbåtar i Finland

Semestra på vatten

Genom att hyra husbåt i Finland kan du semestra direkt på vattnet! Flera av NOVASOLs semesterhus ligger vid vattnet i Finland men det finns också semesterhus på vattnet. Så varför inte spendera din semester i de tusen sjöarnas land på vattnet. NOVASOL har stuguthyrning i Finland för dig som vill upptäcka det natursköna landet. Här kan du verkligen njuta av en harmonisk semester i lugn och ro.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

En semester utöver det vanliga

En semester på en husbåt är något alldeles speciellt. Njut av nya vackra vyer varje dag. Utsikten från vattnet är helt fantastisk. Sola på soldäcket och ta ett svalkande dopp. Mer eller mindre alla husbåtar i Finland har egen bastu så du kan ta del av den finländska traditionen att basta efter en dags till havs. Vattnet i Finland är full av fisk så varför inte fiska direkt från husbåten. Möjligheter är många när du semestrar på en husbåt. Lägg till i nya hamnar varje dag och upplev det vackra Finland. Genom att hyra husbåt i Finland kan du själv bestämma hur din semester ska se ut. Du som kapten väljer själv vart färden ska gå.

Genom att hyra stuga i Finland kan du njuta av en lugn och fridfull semester i vacker natur. Finland är ett land av kontraster som måste upplevas. Det finns en fantastik vacker orörd natur i Finland. Här finns midnattssol och norrsken. Finland är de tusen sjöarnas land, detta syns i det gröna och blåa landskapet. Det är extra fint att ta del av det fina landskapet och de vackra kontrasterna från vattnet. Upplev en semester utöver det vanliga genom att hyra husbåt i Finland.

 

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: