Extrajobb på Öland

Är du vår nästa Sales and Product Assistant?

Semestern är för många årets bästa dagar. Vårt uppdrag på NOVASOL är därför att se till att de blir så bra som möjligt. För att lyckas med detta vill vi att våra medarbetare ska ha årets bästa dagar när de är på jobbet. Hos NOVASOL är ingen dag den andra lik. Trots snart 50 år i branschen fortsätter vi att växa och förändring är en naturlig del av vår vardag. Löpande skapas nya roller och uppgifter - det finns egentligen inga begränsningar för vad som är möjligt.

I Sverige är vi idag marknadsledare och driver utvecklingen i vår del av branschen. Att hyra ett privatägt semesterhus här på Öland är för många en dröm och vi får allt fler gäster för varje år som går. Vi behöver därför stärka vår organisation på vårt kontor på Öland i syfte att ge en ökad service till våra gäster, husägare och partners.

Utvecklande extrajobb efter dina förutsättningar

Med denna tjänst blir du en del av vår pool, med ca 3 personer, där du har möjlighet att jobba extra baserat på hur just din vardag ser ut. Kanske är du student, elitidrottare, eller har någon annan sysselsättning och söker en extra inkomst genom en utvecklande tjänst. Arbetet går ut på att ta emot gäster som hämtar och lämnar sina nycklar hos oss samt via telefon och mail hjälpa våra kunder som består av såväl gäster som uthyrare. Trovärdighet, kunskap och service är ledord vilket gör att du inleder med att få en grundutbildning och får löpande stöd för att du ska känna dig trygg i rollen. Tjänsten innebär mycket eget ansvar där du själv fattar beslut och finner lösningar på frågor av stor variation - inget arbetspass kommer vara det andra likt!

Arbetspassen är  fördelade under lördagar och söndagar, mellan 09.00-10.30 samt 15.30-20.30.
Vid behov, kan det även erbjudas andra tider då ordinarie personal t.ex. har semester eller är sjuk. 

Vem är du? 

Då du många gånger är företagets röst utåt, förutsätter vi att du som söker är förtroendegivande och ansvarstagande. Som person är du också engagerad och lösningsfokuserad samt har lätt till ett leende då det märks i telefonen. 

Tjänsten

Tjänsten ställer inga krav på tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande och då i synnerhet tyska.

Ansökan

Vill du veta mer? Tag kontakt med Karin Nordström, 0709 17 99 76
Skicka din ansökan till jobb@novasol.se. Märk din ansökan med Studentpool - Öland. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.