Våra kontor

I Sverige är vi idag över 40 medarbetare som alla har ett mål i sikte: Att se till att du får den bästa uthyrningen som möjligt. Med lokala rådgivare, ett antal lokalkontor och samarbetspartners har vi på NOVASOL representanter spridda över hela landet.

Du som uthyrare kommer i mångt och mycket att ha kontakt med det svenska huvudkontoret där vi har serviceavdelningar för både uthyrare och gäster. På Sverigekontoret finns också vår lokala marknadsavdelning och produktavdelning. 

Personal på kontoret i Mölndal

Hitta vårt Sverigekontor här:

NOVASOL AB
Bifrostgatan 38, 431 44 Mölndal
Telefon: 031-304 55 70

Förutom vårt Sverigekontor har vi också lokalkontor och samarbetskontor på flera platser i landet. Här kan du få hjälp med t.ex. nyckelutlämning, avsyning och städning beroende på vilka tjänster just detta kontor erbjuder. Utöver detta har vi också lokala rådgivare som befinner sig i flertalet platser av landet.

Jag vill läsa mer om våra lokala rådgivare.

Vi hyr ut semesterboenden i hela Europa, och varje land har sina egna kontor. I länder som till exempel Tyskland, Danmark, Holland och Norge hittas våra säljkontor där våra kollegor gör sitt yttersta för att få ditt semesterboende bokat.