Detta är vi på NOVASOL

Det hela började för 50 år sedan, närmare bestämt den 28 december 1968 – som ett enmansföretag i en källarlokal på Nörrebro i Köpenhamn. Det dåvarande Nordisk Ferie har genom åren utvecklats till dagens NOVASOL. Skillnaden mellan då och nu är stor - och ändå är de viktigaste principerna och synsätten inom NOVASOL desamma. Vi arbetar dagligen för att skapa semesterglädje för våra gäster och ge den bästa uthyrningen för våra fritidshusägare.

I Sverige är vi idag cirka 40 medarbetare totalt. Med lokala husrådgivare, ett antal lokalkontor och samarbetspartners har vi representanter spridda över nästan hela landet. Som uthyrare har du alltså möjlighet till kontakt med såväl Husägarservice på Sverigekontoret, som din lokala rådgivare samt lokalkontor (beorende på var ditt semesterboende ligger). Vi finns till för att hjälpa dig med din stuguthyrning.

Personal på kontoret i Mölndal

Idag är NOVASOL en internationell koncern med dotterbolag i en lång rad länder, lokal- och servicekontor på många populära semesterorter samt hundratals duktiga och engagerade medarbetare. Vi kan idag stolt erbjuda över 50 000 semesterhus, stugor och lägenheter i 27 länder. 

Vill du bli kontaktad av oss?