Ta del av erbjudanden från våra partners

Våra samarbetspartners ger dig extra förmåner

Som uthyrare hos NOVASOL kan du bland annat få ta del av unika förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners. Andra partnersamarbeten är framtagna för att kunna göra din uthyrning enklare och smidigare. Nedan finner du ett urval av de partners vi har samarbete med idag. Den fullständiga listan över partnererbjudanden tillsammans med detaljerad information om dess erbjudande, finner du på din personliga inloggningssida Mina Sidor.

NOVASOL söker hela tiden efter nya samarbetspartners för att du som uthyrare ska kunna hitta förmåner som är bra för dig och ditt semesterboende. Har du önskemål eller tips på möjliga samarbeten? Då är du välkommen att kontakta Partneransvarig Peter Jigmo på 0761-12 99 83 alt. peter.jigmo@novasol.com.

Några exempel på partnererbjudanden

Öresundsbron

Öresundsbron

Öresundsbron erbjuder ett smidigt alternativ för att ta sig över sundet mellan Sverige och Danmark. Som uthyrare hos NOVASOL får du en förmånlig rabatt på överfarterna.

E.ON

E.ON

E.ON producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder.

NOVASOLs uthyrare har möjlighet att ta del av E.ON:s förmånliga elhandelsavtal med riktigt bra priser på olika rörliga och fasta avtal.

BOSCH

Bosch Car Service

Bosch Car Service hjälper dig med att ta hand om din bil. Idag finner du Bosch service på över 100 verkstäder över hela Sverige. Som husägare hos NOVASOL får du ett förmånligt erbjudande när du servar bilen hos Bosch.

Cremo Båtar

Cremo Båtar

NOVASOL har, tillsammans med båttillverkaren Cremo, tagit fram ett unikt erbjudande för dig som är uthyrare hos oss. Du ges möjlighet att välja mellan tre olika paket för tre båttyper av hög kvalitet, speciellt framtagna för dig som uthyrare och till mycket förmånliga priser. Cremo erbjuder även rabatterade priser på bland annat extra tillbehör såsom kapell med mera.

Arkivexperten

Arkivexperten

Hos Arkivexperten kan alla som är uthyrare hos NOVASOL beställa en nyckelbox till förmånligt pris. På Mina sidor så kan du klicka dig fram till beställningssidan.

Smålands Husservice

För uthyrare i norra Småland erbjudes möjligheten till flertalet typer av service såsom städning, nyckelservice, trädgårdsarbete m.m. En service som kan förenkla din uthyrning om du själv inte har tiden.

Gårdsfrid

Gårdsfrid

För uthyrare på Österlen erbjuder Gårdsfrid bland annat hjälp med städning, underhåll m.m. Gårdsfrid hjälper dig att ta hand om ditt semesterboende om och när du själv inte har möjligheten till det.

DK Boservice

DK Boservice

DK Bo Service hjälper till med nyckelutlämning, städning och annat som kan behövas vid uthyrning av din stuga eller lägenhet. De kan även utföra renoveringar och underhållsarbete på semesterboendet. DK Bo Service kan hjälpa uthyrare som har hus i vissa områden i Skåne, Halland och Blekinge.

Skumplastboden

Skumplastboden

Skumplastboden tillverkar t ex: madrasser, dynor, kuddar, sitsar, madrassöverdrag, kilar, barnmadrasser, resårmadrasser och husvagnsdynor efter önskemål. Skumplatsboden erbjuder NOVASOLs uthyrare rabatter på alla inköp hos dem.

Securitas

Securitas

Vill du ha en extra trygghet med larm för ditt semesterboende och/eller fasta bostad. Securitas har tagit fram förmånliga larmpaket till alla NOVASOLs uthyrare vilka du kan läsa mer om inne på Mina Sidor.

Skeppshult

Skeppshult

Införskaffa kvalitetsprodukter till dig själv och/eller semesterboendet! Mot uppvisande av NOVASOLs husägarkort - som du får hemskickat när du ansluter dig - får du fina rabatter i Skeppshults fabriksbutik.

 

Mer om och fler partnererbjudanden, samt hur du tar del av dem, finner du på Mina Sidor.