Är du kund hos E.ON och har en stuga att hyra ut?

Varje år väljer tusentals turister att hyra en stuga i Sverige. I år har efterfrågan varit så stor att fler stugor behövs för att fler ska kunna semestra i vårt underbara land. Därför vänder vi oss till dig som E.ON kund.

Få elbidrag OCH rabatt på varje kWh

Om du som kund hos E.ON tecknar ett avtal med NOVASOL i dag, får du upp till 3 000 kr i elbidrag (1 000 kr/per år i tre år). Som husägare hos NOVASOL har du dessutom möjlighet att få rabatterade priser hos E.ON med förmånliga elhandelsavtal till riktigt bra priser på olika rörliga och fasta avtal.

För elbidraget gäller:

  • Endast nya husägare eller om du börjat hyra ut din bostad under de senaste 6 månaderna.
  • Bidraget kan maximalt betalas ut tre gånger (tre år).
  • För att ansöka om elbidraget, mailar du till novasol@novasol.se med ditt objektnummer hos NOVASOL samt dokumentation från E.ON (kopia på senaste fakturan eller avtal om du nyligen anslutit dig).
  • Efterföljande år betalas ut förutsatt att avtalet med NOVASOL förlängs utan avbrott.

Flera fördelar som husägare hos NOVASOL

Det är inte bara att du ger någon annan semesterglädje, utan hos NOVASOL får du flera unika fördelar när du hyr ut din stuga. Vad sägs om marknadens bästa trygghetsförsäkring, marknadsföring hos 20 000 bokande partners och möjligheten att tjäna 40 000 skattefritt/år? Kontakta oss, så berättar vi mer om hur delad glädje kan bli dubbel glädje!