Hur mycket kan jag tjäna?

Många hyr ut sitt semesterboende för att få en extra inkomst. Men vad är det som avgör hur mycket du kan tjäna? Och vad kan du göra för att optimera din uthyrning? 

Just detta är vår specialitet! Det är vårt uppdrag att hjälpa dig få ut det mesta av uthyrningen av ditt semesterboende. 

Om vad du kan tjäna på stuguthyrning

Hur vi hjälper dig att öka dina intäkter

För att kunna skapa den bästa uthyrningen för dig, är det viktigt att känna till och förstå allt om den marknad vi är en del av - och nyckeln till att nå denna förståelse är information. 

Sedan starten 1968 har vi besökt hundratusentals semesterboenden och varje år skickar vi miljoner av gäster på semester. Tillsammans med en pågående övervakning och analys av semestertrender över hela världen, använder vi feedback och annan information som insamlats över åren för att se till att vårt samarbete blir så framgångsrikt som möjligt.

Allt vi gör baseras på denna kunskap. Detta är en central del av det vi tar med oss in i samarbetet. Vi har ett stort antal kunniga medarbetare som enbart arbetar med att analysera denna information. Detta är anledningen till att vi vet vad som krävs för att inte bara göra ditt semesterboende attraktivt, utan också hur det kan upprätthållas.

Det finns ett antal olika sätt för oss att hjälpa dig att optimera din stuguthyrning och därmed tjäna mer - gemensamt för alla är att de bygger på djupgående analyser. 

Vi använder data och information till att:

  • Bestämma dina avräkningspriser: Det är inte lätt att bestämma hyresbeloppen och fel pris är en av de främsta anledningarna till en dålig beläggning. Varje boende är unikt och det är många parametrar att ta hänsyn till för att få rätt balans. Vi tar erfarenhet från tidigare säsonger och liknande semesterboende för att komma fram till bäst priser för din uthyrning.
  • Marknadsföra ditt semesterboende: Vi använder analyser av rese- och söktrender bland semestergäster för att se till att ditt semesterboende når maximalt antal potentiella gäster.
  • Förbättra dina bokningar: Baserat på analyser av vilka saker som har positiv effekt på efterfrågan och beläggning har vi skapat ett antal koncept, vilka ska se till att ditt semesterboende får maximalt antal bokningar och når nya kundgrupper. Läs mer om våra tillval för ökad uthyrning här!
  • Och mycket mer!

 

Psst.. Visste du att du får din utbetalning redan innan gästen anländer? Och att vi garanterar dig 50 % av hyresintäkten om gästen avbokar inom 30 dagar före ankomstdagen, och 80 % av hyresintäkten om gästen avbokar inom 10 dagar före ankomstdagen? Detta är bara några av fördelarna hos oss på NOVASOL när du ska välja stugförmedlare.

Jag vill bli kontaktad!