Varför hyra ut med NOVASOL?

Varför ska jag bli en del av NOVASOL?

Det finns många saker att tänka på när du ska hyra ut din semesterbostad – att välja rätt förmedlare är därför det absolut viktigaste. På denna sida ger vi dig en kortfattad överblick kring varför du ska hyra ut din stuga eller semesterlägenhet med NOVASOL.

Vi är med dig hela vägen

När du valt att hyra ut din stuga eller semesterlägenhet, får du en extra inkomstkälla. Ska du välja stugförmedlare och valet blir oss på NOVASOL, får du den extra inkomsten – men utan krånglet.

Vi ser relationen till våra husägare som ett partnerskap. Vi arbetar tillsammans och vi delar samma mål: Att skapa de bästa förutsättningarna för att hyra ut din semesterbostad.

Svar på varför hyra ut stuga med NOVASOL

Allt detta får du

När du är en del av NOVASOL, tar du del av hela vårt uthyrningspaket. Vi tar hand om en lång rad saker där allt självklart är kostnadsfritt för dig som hyr ut med oss.

NOVASOL erbjuder unik marknadsföring
  • Global marknadsföring: Unik marknadsföring av din semesterbostad genom allt från våra egna webbsidor med miljontals besökare årligen, till över 20 000 återförsäljare i form av resebyråer och stora, internationella bokningsportaler. Vår marknadsföring är lokalanpassad för bästa effekt och inkluderar bl.a. nyhetsbrev, sociala medier, sökmotoroptimering, kataloger och mycket, mycket mer. 

 

NOVASOL presenterar din semesterbostad på bästa sätt
  • Fångande presentation: Professionella bilder och en detaljerad beskrivning av din semesterbostad. Våra system översätter automatiskt informationen om din semesterbostad till en lång rad olika språk så att potentiella gäster får en omfattande och rättvisande bild av vad som gör ditt boende speciellt.

 

NOVASOL hanterar alla steg i bokningsprocessen
  • Problemfri bokning: Från förfrågningar och funderingar från gäster till slutlig bokning och betalning av hyra – vi hanterar alla steg i bokningsprocessen. 

 

Vi har en erfaren kundservice
  • Erfaren kundservice: Både du och våra gemensamma gäster kan alltid kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vårt Sverigekontor med egen Husägarservice har funnits sedan början på 90-talet och finns till för att hjälpa dig.  

 

Trygg uthyrning
  • Trygg uthyrning: Att hyra ut ska kännas tryggt och säkert. Därför omfattas av vår Trygghetsförsäkring som innehåller allriskförsäkring, glömskeförsäkring, vandaliseringsskydd, hyresförlustförsäkring och självriskeliminering. Vi vet även att mindre olyckor lätt kan hända. Därför har vi också tagit fram vår egen Småskadeförsäkring.

 

Ekonomisk trygghet
  • Ekonomisk trygghet: Rådgivning för bästa prissättning, utbetalning av din hyra i förskott, hantering av betalningar, och framförallt: möjlighet till hyra även om gästerna skulle avboka nära inpå ankomsten.

 

NOVASOL gör löpande analyser
  • Löpande analyser: Vi följer och justerar priser baserat på grundliga analyser av omfattande data. Allt för att säkerställa att din stuga eller semesterlägenhet håller sig konkurrenskraftig.

 

NOVASOL har tagit fram olika tillval för ökad uthyrning
  • Tillval för ökad uthyrning: Baserat på vår erfarenhet – som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1968 – tillsammans med konstant marknadsanalys, har vi tagit fram olika tillval för att öka din uthyrning. Självklart är dessa tillval kostnadsfria.

 

NOVASOL har personal över hela landet
  • Lokalt och personligt stöd: Över hela Sverige har vi på NOVASOL lokal personal som antingen ger rådgivning för förbättrad uthyrning, eller besöker dig som håller på att välja stugförmedlare och är intresserad av att hyra ut stuga med NOVASOL. På utvalda platser har vi även egna servicekontor eller samarbetspartners som kan hjälpa dig att underlätta din uthyrning.

...och mycket mer!

Jag vill bli kontaktad!