Boka din sommarsemester med valfri ankomst

Välj de dagar som passar just dig bäst!

Nu är det hög tid att boka sommarsemestern! Många tror dock att man bara kan hyra hus eller lägenhet med lördagar som ankomst- och avresedag. Detta kan ibland ställa till det, till exempel för dig tänkt ta flyget till sydligare resmål.

Men… här har vi goda nyheter! Hos oss på NOVASOL finner du ett mycket stort utbud av semesterbostäder med flexibla dagar för ankomst/avresa. Detta betyder att du själv bestämmer vilken dag du vill ankomma samt lämna ditt boende. Oavsett om du vill ha semester i 7, 8, 9, 11 eller 14 dagar finner du ett boende hos oss på NOVASOL.

Klicka på länken nedan för att se alla boenden i Kroatien, Spanien, Italien och Frankrike som erbjuder Valfri ankomst i sommar. Och kom ihåg - först till kvarn gäller!

Se alla boenden här!

 

Ta chansen till en soligare semester

Vågar du chansa på att sommaren blir som förra året? Om inte, kan du boka ett av våra semesterhus eller lägenheter i Kroatien, Spanien, Italien eller Frankrike som har ”Valfri ankomst”. Se utbudet genom att klicka på länkarna nedan, välj när just du vill åka och boka sedan ditt boende direkt online:

sommarsemester italien

 

 

Valfri ankomst - Italien

 

Boenden i Italien med valfri ankomst

 

sommarsemester spanien

 

Valfri ankomst - Spanien

 

Boenden i Spanien med valfri ankomst

 

 

sommarsemester kroatien

 

Valfri ankomst - Kroatien

 

Boenden i Kroatien med valfri ankomst

 

 

sommarsemester frankrike

 

Valfri ankomst - Frankrike

 

Boenden i Frankrike med valfri ankomst