Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

I Barcelona - ett av de populäraste resmålen i världen - kan ni hyra hus med NOVASOL

I katalanernas huvudstad Barcelona har NOVASOL många härliga hus att hyra ut

Res till Barcelona - ett av de mest populära resmålen i världen. Här kan ni hyra härliga hus från NOVASOL.

BarcelonaBarcelona har sedan sommar-OS 1992 bara blivit mer och mer eftertraktat, och är i dag ett av Europas mest populära resmål. Och det är inte utan anledning. Här finns det fullt med spännande byggnader, bra boutiquer, sol och bad och förstås, fina hus att hyra från NOVASOL.

Kataloniens huvudstad

Barcelona är huvudstad i regionen Katalonien, en av Spaniens delvis självstyrande regioner - och det katalanska inflytandet märks tydligt. Bland annat talas det katalanska här - ett språk som skiljer sig en hel del från spanskan, men de flesta kan förstås även tala spanska, om de vill.

I norr finns den franska gränsen och inåt land Pyrenéerna. I väster finns Medelhavet och kuststräckan Costa Brava med hisnande vackra klippor och små badvikar. Badorterna är ofta uppbyggda kring gamla fiskelägen och stränderna lockar badsugna från maj till september. Med Novasol kan ni hyra hus både i Barcelona och i de små byarna runt staden.

Ett myller av människor och butiker

Om ni väljer att hyra hus i Barcelona med NOVASOL får ni pengar över till att shoppa, och Barcelona har ett enastående utbud av butiker. Här finns stora affärsgator med modebutiker och inredningsaffärer, men också små gator fulla med spännande affärer och fynd.

Och så får ni förstås inte missa Les Rambas, stadens två kilometer långa gågata som är full med butiker, caféer, gatuartister, restauranger och ett myllrande folkliv. Om ni blir trötta i fötterna, ta ett dopp i Medelhavet. Barcelonas sandstrand ligger på gångavstånd från centrum.

Om NOVASOL

NOVASOL startades 1968 som ett enmansföretag med källarlokaler på Nørrebro i Köpenhamn. Vårt första projekt var att hyra ut hus i Norge. Med tiden har vi vuxit från ett litet företag till en internationell koncern med dotterbolag i en lång rad länder och flera hundra medarbetare.

I dag, 40 år senare, kan vi erbjuda hus i hela Europa, inte minst i Spanien. Vårt fokus på kvalitet, service och kundens behov står fortfarande i centrum. Resultatet visar sig i de många trogna kunder som kommer tillbaka till oss år efter år. Kom till oss när ni ska hyra hus i Barcelona!

Kolla aktuella sista minuten erbjudanden