Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Kom till oss på NOVASOL när ni önskar hyra stuga till semestern

Önskar ni hyra stuga har NOVASOL det bästa sortimentet

NOVASOL är norra Europas ledande stuguthyrning och ni är därför varmt välkomna till oss för att hyra stuga av högsta klass till semestern. Att hyra stuga är ett populärt sätt att semestra på och vi hjälper dig gärna med att hitta det objekt som passar just dig och dina önskemål.

Enkelt och lantligt eller en semester med klass

Grundstommen i vår verksamhet består av vad vi svenskar normalt betraktar som typiska sommarstugor: vanliga mysiga småhus i natursköna omgivningar. Hos oss kan ni hyra stuga i allt från Öland till Mallorca - det är bara att ta ett beslut. Vi på NOVASOL har sedan starten satt kundens önskningar och behov högst. Därför kontrolleras samtliga stugor regelbundet av vår noggranna personal - allt för att vi vill vara säkra på att kunna hålla den standard vi utlovar.

Som en bonus, uthyres många av våra hus och stugor med en rad extra förmåner. Det kan till exempel röra sig om kabel-tv, pool, playstation osv. Eller så kan ni hyra stuga fullt utrustat för att kunna underhålla hela familjen med roliga inomhusaktiviteter, för de dagar då solen tar paus.

I vårt rika sortiment, finner ni dessutom en rad femstjärniga stugor av det lite mer lyxiga slaget. Dessa ligger som regel oerhört naturskönt och är utrustade med modernaste inredning, vitvaror och elektronik. Det här är ställena för er som önskar hyra stuga av absolut högsta klass.

Att hyra stuga med NOVASOL

Vår verksamhet startade 1968 under namnet ’Nordisk Ferie’ och bytte senare namn till NOVASOL. Från källarlokaler på Norrebro i Köpenhamn och med stugsemester i Norge som enda produkt, påbörjades det som skulle komma att bli en riktig framgångssaga.

Snabbt så spreds ryktet om vår goda standard, service och rådgivning av våra hemvändande kunder - och vi växte snabbt ur våra ursprungliga lokaler. Idag förfogar vi över tiotusentals stugor och lägenheter i hela Europa. I vårt rika sortiment finns något för alla - så kom till oss när det är dags att hyra stuga.

Klicka här för att hyra stuga direkt online