Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Öland

För att se hela vårt utbud av stugor på Öland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Öland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Ölands natur

Hos oss på NOVASOL kan du hyra en stuga på Öland för semestern. Öland är ett semesterparadis som erbjuder en väldigt speciell natur att utforska. Naturen på Öland är varierande med allt från alvar till tallskog, blomsterprakt och djur-, och fågelliv.

Ta del av den speciella öländska naturen

Om du väljer att hyra stuga på Öland genom Novasol under sommaren så möts du av en väldigt speciell natur med dess olika upplevelser. Längst ner på södra Öland finner du Ottenby Kungsgård med dess omgivningar, ett måste för den djur-, och naturintresserade. Här finner du en blandning av skogspartier och kargt landskap med både djur och växtlighet direkt i din närhet. Naturen på Öland är lite speciell då det är en kalkstensö med dess unikum. På södra Öland hittar du alvaret med dess karga natur och dess vidstäckta vyer. Tillbringa en tid där med att strosa omkring och beskåda blommor och djur med all dess prakt. På norra Öland är det mycket tallskog och den omtalade Trollskogen nästan längst upp är värd ett besök där du kan skåda hur naturen skapat och format skogen till något alldeles speciellt. Naturen längs med kusten runt Öland är även den väldigt varierade med traditionella stränder, kalstensformationerna vid Byrums Raukar och kilometerlånga ständer uppe i norr. Du finner även flera olika gravfält runt om på Öland som finns där i sin rätta natur. Som du förstår är Ölands natur ett måste och en trevlig upplevelse för den naturintresserade.

Kvalitetssäkrade stugor på Öland att hyra

Vill du hyra stuga i södra Sverige och uppleva speciell natur så är Öland ett bra alternativ. Vi har hyrt ut stugor på Öland under många år och har bland annat ett eget servicekontor på ön. Vi kvalitetssäkrar alla stugor genom att besöka dem innan vi tar in dem i sortimentet. Det är bara en av anledningarna till att du kan känna dig trygg när du ska hyra stuga på Öland genom oss på NOVASOL. Så tveka inte - för att uppleva naturen på Öland: sök och boka en egen stuga på Öland!

Sök stugor på Öland här