Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Öland

För att se hela vårt utbud av stugor på Öland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Öland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Mörbylånga

Hos oss på Novasol kan du hyra stuga i Mörbylånga på södra Öland för semestern. Mörbylånga är beläget ungefär 22 kilometer söder om brofästet då du kommit till Öland efter att ha upplevt den första attraktionen, dvs Ölandsbron. När du väljer att hyra stuga i Mörbylånga genom Novasol så kan du ta del av en rad olika attraktioner och sevärdheter inom bara en radie av tre mil. Framför allt bör du passa på att njuta av det vackra landskapet och stränderna under din semester i området.

Kustbild från Öland

Koppla av med en sommarsemester i Mörbylånga

Är siktet inställt på en sommarsemester på södra Öland genom att hyra stuga i Mörbylånga så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter bara en kort bilfärds avstånd iväg., men även i din närhet. Det finns flera restauranger och butiker inom gång-, eller cykelavstånd och du har även närhet till fina badstränder i en lugn miljö där du kan njuta av din och familjens ledighet. Ungefär en halvmil bort kan du njuta av det vidsträckta Öländska alvaret med sitt unika djur-, och blomsterliv. Fortsätter du 22 kilometer norrut vid brofästet finner du Ölands Djur-, och Nöjespark med allt vad de har att erbjuda i nöjesliv men även en mångfald av olika djurarter att beskåda. Mellan Mörbylånga och Färjestaden finner du Haga Park som sedan länge är ett populärt mål för vindsurfing. Väljer du istället att åka söderut från Mörbylånga så har du cirka 30 kilometer till Ölands södra udde med sitt rika fågel-, och djurliv. Fyren Långe Jan ser du också där. Strax norr om Ölands södra udde finner du det populära Eketorps Borg. En upplevelse för alla åldrar. Inte långt därifrån, i Grönhögen, finns en naturskön golfbana som är belägen direkt invid Kalmarsund för dig som är golfare. Ta även en dagstur från Mörbylånga till Borgholm med Borgholms Slottsruin samt Kungliga Solliden. I Borgholm finner du även ett stort utbud av nöjesliv och butiker.

Sök och boka stugor i Mörbylånga direkt online

På Novasol har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. När det kommer till stuguthyrning på Öland har vi lång erfarenhet och har bland annat ett eget servicekontor på ön. Vi är också glada över att kunna erbjuda ett härligt utbud av stugor i Mörbylånga med dess omgivning för uthyrning. Här på vår hemsida finner du ett rikt och varierat utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online men du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig att boka. Vill du hyra stuga på Öland så bokar du tryggt i vetskap om att alla objekt har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. När det kommer till stugförmedling i södra Sverige så jobbar vi året runt med att ta in nya semesterbostäder i vårt sortiment så om du söker efter stugor på Öland idag och inte skulle hitta något som är ledigt, kan det mycket väl finnas nya objekt i morgon. Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Mörbylånga på södra Öland.

Sök stugor på Öland här