Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Öland

För att se hela vårt utbud av stugor på Öland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Öland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra stuga på Öland med hund

Njut av en semester tillsammans

Genom att hyra stuga på Öland med hund får du tillgång till en oas av aktiviteter som du kan njuta av tillsammans med hela familjen. Vare sig du varit på Öland varje år som liten eller om du aldrig varit på ön så har Öland egenskapen att förundra oss med dess skönhet.

Hyra stuga på Öland med hund skapar härliga semesterminnen

Semester med hund har aldrig varit lättare

Öland är en populär semesterdestination som erbjuder milslånga stränder, historia i allt från raukar, fästningar och ruiner samt aktiviteter som förgyller din semester. Genom att hyra någon av våra stugor på Öland kan du njuta av öns vackra landskap, ön består av kalksten och är väldigt olik resterande Smålands geologi. Öland bjuder på allt från keramik ateljéer, cykeluthyrning, golfa, rida islandshäst till orkidévandring. För det små finns allt från gokart, lådbilslandet, slottsverkstad på Borgholmsslott, bygg din egen drake till skogsjärnvägen på Böda.

Det bästa med sommaren är att det finns så otroligt mycket aktiviteter som även familjens bästa vän, hunden, kan följa med på. Därför vill vi på NOVASOL göra det enkelt för er som önskar hyra stuga på Öland med hund. På vår hemsida kan du söka på stugor på Öland med hund och du kommer att finna ett brett utbud. Semestern är den tiden på året du har som mest tid för familjen och självklart skall då hunden följa med på semestern. Våra stugor på Öland med hund är välutrustade hus där alla har sin charm vare sig det är ute på landet eller i en by.

 

Upplev Öland under en semester med hund

Stanna i Sverige i sommar

Att stanna i Sverige under sommarsemestern och uppleva Sverige när det är som bäst är svårslaget! Varför åka ifrån Sverige när det är som grönast, när vindarna är som ljumnast och när grillen är som mest användbar.

 

Genom att hyra stuga i södra Sverige med hund kan du njuta av sommaren här hemma! Öland är en att de klassiska svenska pärlorna som vi är otroligt stolta över och vi på NOVASOL är glada att kunna erbjuda stugor på Öland där även hunden är välkommen. Genom att hyra stuga på Öland med hund så kan hela familjen njuta av tid tillsammans. Välkommen att boka semester med hund hos oss!