Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Öland

För att se hela vårt utbud av stugor på Öland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Öland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Färjestaden

Hos oss på Novasol kan du hyra stuga i Färjestaden på Öland för semestern. Färjestaden är den centralort som du först möter då du kommer till Öland efter att du just startat med den första attraktionen genom att åka över Ölandsbron från Kalmar. När du väljer att hyra någon av våra stugor i Färjestaden så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter i din närhet. Njut av det vackra landskapet, stränderna eller varför inte besöka någon av de många attraktioner som erbjuds både för vuxen och barn.

Sommarsemester i Färjestaden

Om du väljer att hyra stuga i Färjestaden på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. Det finns ett antal restauranger och butiker inom gång-, eller cykelavstånd. Cykeluthyrning finns även för den som önskar det. Du har närhet till fina badstränder och även poolanläggningar finns där du kan njuta av din och familjens ledighet. I utkanten av Färjestaden finns Ölands Djur- och Nöjespark med allt vad de har att erbjuda. Väljer du ett mera naturnära alternativ så är det endast cirka 5 km så är du ute på Ölands södra alvar med sitt unika djur-, och blomsterliv. Är du golfintresserad så finns natursköna Saxnäs Golfbana endast 5 km från Färjestadens centrum. Cirka 10 km från centrum finner du också Haga Park som sedan många år är ett populärt mål för Vindsurfing. Ifrån Färjestaden kan du även göra dagsutflykt till exempelvis Borgholm, cirka 30 km, som erbjuder allt från nöjes-, och affärsliv till kultur såsom Borgholms Slottruin och det kungliga Solliden. Färjestaden är beläget ungefär 50 km från Ölands södra udde med bland annat fyren Långe Jan samt drygt 85 km från norra udden med bland annat fyren Långe Erik. Orten är ett populärt mål för såväl gammal som ung med sin närhet till aktiviteter för alla smaker och intressen.

Sök och boka stugor i Färjestaden direkt online

På Novasol har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. När det kommer till stuguthyrning på Öland har vi lång erfarenhet och har bland annat ett eget servicekontor på ön. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Färjestaden med dess omgivning för uthyrning. Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online. Vill du hyra stuga på Öland så bokar du tryggt i vetskap om att alla objekt har inspekterats av Novasol innan de tagits in i sortimentet. När det kommer till stugförmedling i södra Sverige så jobbar vi året om med att ta in nya objekt i sortimentet så om du söker på stugor på Öland idag och inte hittar något ledigt, kan det mycket väl finns nya objekt i morgon. Varmt välkommen till oss på Novasol för att hyra stuga i Färjestaden på Öland.

Sök stugor på Öland här