Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- på Gotland

För att se hela vårt utbud av stugor på Gotland samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Gotland med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra stuga Gotland

Välkommen att hyra stugor på Gotland hos NOVASOL

Att hyra stuga på Gotland är som att komma till ett annat land. Gotland skiljer sig på många sätt från andra platser vi har stugor i Sverige. Den gemytliga atmosfären, de historiska sevärdheterna och den fantastiska naturen gör att man mer än gärna återvänder hit. Över hela ön erbjuder vi ett härligt utbud av stugor på Gotland.

 

Stuga Gotland - Grynge/Gammelgarn

Semester i sommarparadiset

Gotland är inte bara Sveriges största ö, utan även landets största sommarparadis. Med 80 mil stränder och många soltimmar intar Gotland en självklar plats som Sveriges främsta sommardestination. Här kan du hitta allt från folktomma små stränder till stora sandstränder med myllrande badliv och grunda, barnvänliga bad. Att hyra stuga på Gotland är en härlig upplevelse för hela familjen vilket gjort att många har ön som ett permanent besöksmål under sommarsemestern.

Genom att hyra stuga på Gotland har ni nära till gott om aktiviteter som passar hela familjen. Om ni önskar en aktiv semester är det till exempel lätt att ta sig runt på ön på cykel vilket är ett härligt sätt att uppleva naturen och landskapet på. Så för den som vill uppleva naturen på ön har vi gott om stugor på Gotland för uthyrning.

Njut av stränderna på Gotland

Upplev Gotlands stränder

På Gotland finns många härliga stränder såsom Tofta Strand, som är Gotlands största och vackraste strand och mycket populär att besöka under sommarmånaderna. Sudersand och Ekeviken på Fårö är båda två barnvänliga stränder med grunt vatten. Ett annat tips är stugor med närhet till badstranden vid Kvarnåkershamn, som är liten, men barnvänlig.

Upptäck Visby genom att hyra stuga på Gotland

Kulturhistoria på ön

Gotland har även mycket att erbjuda för den kulturhistoriskt intresserade. Stadskärnan i Visby är tillsammans med ringmuren en del av UNESCO:s världsarv. Muren byggdes under 1200-talet och att uppleva denna gamla del av Visby är som att förflytta sig bakåt i tiden. Om du vill uppleva detta rekommenderas någon av våra stugor på Gotland som ligger i, eller i närheten av, Visby.

Stugförmedling på Gotland

Att hyra stuga på Gotland är en härlig upplevelse och också mycket populärt bland både oss svenskar såväl som internationella turister. Hos oss kan du därför hitta ett stort utbud av lägenheter och stugor på Gotland att hyra. Våra representanter på ön är året om ute och söker efter nya stugor så det tillkommer hela tiden nya hus i vårt utbud som du kan se och boka direkt online via oss. I Visby har vi även ett servicekontor som finns till för att öka servicen mot våra husägare och dig som ska hyra stuga på Gotland.

Oavsett om du vill ha en härlig, fartfylld semester med familjen eller en lugn, mysig höstweekend så har Gotland något för dig. Titta efter Gotland bland våra stugor i södra Sverige.

Så tveka inte utan gör en sökning redan nu för att se utbudet och boka just din favorit bland alla våra stugor på Gotland. Välkommen!