Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Sverige

För att se hela vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Sverige samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Sveriges största stugförmedling
✓ Trygghetspaket ingår alltid
✓ Kvalitetssäkring av alla stugor
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Dela Sverige med världen! Läs mer...

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, inspiration och erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Sverige

En av våra stugor i Sverige

Sverige är ett omväxlande land med en sommar som många beskriver som oslagbar. I det stora utbudet av stugor i Sverige kan du välja mellan över 2 500 stugor över hela landet.

Vi har till exempel ett stort utbud av stugor på Öland som blivit lite av svenskarnas egen paradisö. För dig som vill lite längre österut finns våra stugor på Gotland där fina stränder, raukar och historiska platser gjort ön mycket populär. Om du så önskar, erbjuder givetvis även fastlandet härliga platser att semestra på. Varför inte hyra hus i Bohuslän utmed den fantastiska västkusten eller lite längre söderut med någon av våra stugor i Skåne?

Sök och boka stuga i Sverige här
Båt till stuga att hyra i småländska Hamneda, Sverige

Hyra stuga i Sverige - ett härligt sätt att spendera semestern på!

Att hyra stuga eller semesterhus i Sverige är ett härligt sätt att tillbringa semestern. Hyr till exempel ett stort semesterhus och ta med både familj och vänner eller hyr en lite mindre stuga och res med din käresta. Vi har stugor i olika storlekar och prisklasser överallt i Sverige. Du kan även hyra en skidstuga inför er vintersemester genom oss, vi har stugor i exempelvis Isaberg, Branäs och Vallåsen.

I Sverige kan du uppleva en mängd olika aktiviteter och ett fantastiskt naturlandskap. Vart ni än befinner er i Sverige finns det något kul att göra och något fantastiskt att uppleva, både för stora och små. Att hyra stuga i Sverige är en utmärkt utgångspunkt för en oförglömlig semester.

Sveriges största stugförmedling

Idag kan du välja mellan fler än 2 500 kontrakterade stugor i Sverige hos NOVASOL vilket gör oss till landets största stugförmedling. För att kvalitetssäkra att presentationen av våra semesterhus och stugor mot dig som gäst är riktig, har vi husrådgivare över hela landet som åker ut och inspekterar och bedömmer varje stuga innan vi tar in dem för uthyrning.

För att komma närmare våra gäster och husägare i Sverige, öppnade vi upp vårt kontor här redan 1990 och har även servicekontor i utvalda delar av landet. Om du vill hyra stuga i Sverige är du alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Hela vårt tillgängliga utbud går att boka direkt här på vår hemsida eller via telefon. Genom att göra en sökning på din önskade reseperiod, visas ett resultat med alla lediga semesterbostäder.

Så oavsett var i Sverige du vill spendera din semester finns en stuga för just dig. Från norr till söder har vi gott om stugor i Sverige.

Klicka för att se alla stugor i Sverige för uthyrning