Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hyra hus och lägenheter i Costa del Sol

Costa del Sol - Spaniens Solkust

Costa del Sol (Costa de la Luz) med 320 dagar solsken om året! Kusten Costa del Sol i regionen Malaga har alltså inte helt oförtjänt fått namnet "Costa de la Luz som betyder "ljusets kust" på spanska. Om solen och havet inte skulle vara tillräckligt lockande finns här utmärkta golfbanor för golfentusiasterna, ett inland med vackert landskap och vita små byar samt mångasevärdheter i området.

 

Costa del Sol börjar där Europa är som allra närmast den afrikanska kontinenten. Den 180 km långa kusten sträcker sig från Gibraltar till den portugisiska gränsen. De fina, vita sandstränderna har en närmast obegränsad horisont med ett kristallklart vatten från Atlanten som rullar in mot kusten och upp mot stranden.

 

Överallt kommer besökarna i kontakt med den andaluisiska kulturen. De tradtionella uppträdanden och de traditionella festerna är en fast beståndsdel i vardagen. Fiestas, sångtävlingar och tjurfäktningar tillhör den andaluisiska kulturen där besökare alltid är välkomna.

För finsmakaren bjuder det regionala köket på en mängd kulinariska rätter att njuta av. Man måste absolut prova på det regionala vinet och de variationsrika fiskrätterna som finns här.

 

Semesterhuset eller semesterlägenheten i Costa del Sol är en utmärkt utgångspunkt för semestern. Våra semesterhus kan ni hitta i exempelvis Ronda, Frigiliana eller Iznajar.