Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Spanien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Spanien samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, inspiration och erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra hus i Spanien

Oavsett om du längtar efter stillheten vid en glittrande vik, att dansa tills solen går upp, är sugen på äventyr eller bara vill njuta av solen och stranden med familjen - så finns allt detta i Spanien!

Varför inte hyra hus i Spanien på Mallorca?

Njut av sol och bad genom ett semesterhus i Spanien under er nästa semester. Om du vill få en mer genuin upplevelse av landet kan vi varmt rekommendera dig att hyra hus eller lägenhet här. Detta för att komma bort från massturismen och istället komma närmare och uppleva det "riktiga" Spanien. Så som spanjoren själv gör. Du som ska hyra hus i Spanien genom NOVASOL kommer nämligen göra det då alla våra semesterhus och semesterlägenheter är privatägda. Vi inspekterar dessutom alla semesterbostäder i Spanien innan vi tar in dem i sortimentet. Detta för att säkerställa kvalitén för dig som bokar.

Sök och boka semesterhus Spanien

Välj mellan öliv och fastland

Populära ön Mallorca har en vacker natur och mycket att erbjuda. Vi har både semesterhus och lägenheter runtomkring på Mallorca. Många semesterhus har också egen pool och en vacker havsutsikt, men vi har även semesterbostäder belägna en bit bort från havet. Upptäck charmiga orter genom att hyra hus i t.ex. Andratx, Alcudia, Puerto Soller och Valldemosa. Eller varför inte hyra lägenhet i Palma som är huvudorten på ön? Här finns liv och rörelse med ett rikt utbud av bland annat shopping, caféer och restauranger. Har du tänkt hyra hus på Mallorca i Spanien för avkoppling men ändå vill ha närheten till pulsen i Palma har vi semesterhus för det med.

Ett hus vid kusten i Spanien att hyra

Mat, kultur och skönt klimat

Om du har tänkt att hyra hus i Spanien kommer du ha möjlighet att få njuta av landets kulinariska läckerheter på balkongen, verandan eller varför inte på den lokala restaurangen. Du väljer helt själv hur just du vill ha det. Plocka ihop lite tapas från butiken i området och avnjut dem med ett glas spanskt vin på altanen till din semesterbostad. Andra måsten i det spanska medelhavsköket är även paella och tortilla.

Att hyra hus i Spanien ger också möjlighet till att få uppleva ett rikt kulturliv. Har du till exempel tänkt hyra lägenhet i Barcelona kan du få skåda Gaudis fantastiska verk Sagrada Familia. Vill du få se en uppvisning i den starka dansen Flamenco är hyra hus i Andalusien en god idé då det är här den är som mest populär.

Njut av stränder i Spanien

Populära destinationer att hyra hus i Spanien

Även på fastlandet i Spanien kan man hitta guldkorn för semestern. Längs med kusten ligger populära platser att fira semester i Spanien. Exempel på detta kan vara att hyra hus eller lägenhet i Costa del Sol, Costa Brava med Lloret de Mar eller Costa Blanca med Torrevieja. Lite längre in i Spanien kan du hitta riktigt prisvärda semesterhus och lägenheter i regionen Murcia. Perfekt för den som söker sol och avkoppling till en lite mindre peng.

Boka ditt semesterhus i Spanien hos NOVASOL

På fastlandet och öarna har vi över 1 500 semesterbostäder i Spanien för dig att välja mellan och utbudet ökar hela tiden. Du kan boka ditt nästa semesterhus i Spanien direkt här på vår hemsida. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med din bokning är du varmt välkommen att ringa eller maila till oss. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 så vi har i dag goda erfarenheter av våra gäster söker och önskar. Om du vill även är intresserad av något annat land har vi ett brett utbud av semesterhus i Sverige och Europa. Hos NOVASOL kan du hyra hus för semetern i nästan alla av kontinentens länder.

Varmt välkommen till NOVASOL och ditt nästa semesterhus i Spanien!

Se alla semesterbostäder i Spanien här