Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Slovenien

För att se hela vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Slovenien samt boka direkt online - klicka här

Semester i Slovenien

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Slovenien

Slovenien, landet med solrika sandstränder och det vackra alplandskap. Här kan man njuta av sol och bad vid kustremsan i Slovenien eller om man hellre föredrar en mer aktiv semester, vandra i alperna. Eller kanske båda? Passa även på att besöka Sloveniens huvudstad, Ljubljana. Ett annat besöksmål i Slovenien är Skotsjangrottorna med droppstensfyllda grottor. Hyr ett hus i Slovenien och njut av det spännande landet Slovenien.

Semester med sol och bad i Slovenien!

Här kan man hyra hus med egen pool, men missa inte kuststräckan som är 50 km lång vid det Adriatiska havet. Kustremsan sträcker sig över badorterna Koper och Izola till Piran och Portoroz. I Piran kan du njuta av färsk fisk eller skaldjur på en av restaurangerna vid piren eller strosa omkring på de mysiga kullestensgatorna. Från Portoroz går det dagsturer över till sagostaden Venedig.

Men det är inte bara bad och sol som gäller i Slovenien, är finns mängder av droppstensgrottor, berg, floder, vattenfall, sjöar och mäktiga slott och barockstäder, som Ljubljana och Maribor. Besök Triglav-Nationalpark med sin 3000 m höga topp.

Vintersemester i Slovenien

Slovenien bjuder på ungefär 12 olika skidområden där man kan åka skidor från december till februari. Krajnska Gora och Rogla är det mest kända skidområdena.