Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Polen

För att se hela vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Polen samt boka direkt online - klicka här

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Polen

Populära stränder i norra Polen

Polen är ett resmål som fler och fler hittar till. Vi är därför glada över att kunna erbjuda ett stor och varierat utbud av semesterlägenheter och stugor i Polen. Samtliga semesterbostäder i Polen går att hyra direkt här på vår hemsida men du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Om du väljer att hyra stuga i Polen genom NOVASOL, gör du det i vetskap om att alla semesterbostäder har kvalitetssäkrats av behörig personal innan de lagts ut för uthyrning.

Se alla stugor i Polen för uthyrning

Hyr stuga och upplev Polens natur

Naturupplevelser och sevärdheter

Det polska landskapet karaktäriseras av låglänta slätter, men stora variationer förekommer. I norr har Polen 528 km sandstränder mot Östersjön och hundratals sjöar bland pittoreska berg och djupa skogar. Att hyra ett semesterhus eller semesterlägenhet i Polen vid Östersjökusten och njuta av bad och sol är att rekommendera. I söder finns snösäkra vintersportorter i Tatrabergen och Karpaterna, och däremellan finns orörd natur och vidsträckt sjölandskap i Kasjubien och Masurerna. Polen har även många sevärdheter som fästningar och kyrkor. Exempel på sådana finner du i Swidnica och Klodzko.

Stettin i Polen

Polens städer

Flera av Polens städer har utveckats till populära resmål. I flera städer kan du promenera runt i gamla stan och njuta av atmosfären. Speciellt den gamla hansastaden Gdansk är uppskattad för sin fina äldre stadsdel. Även Warszawa har en mycket omtyckt gamla stan och utöver det finner du här gott om historia sevärdheter och kulturupplevelser. Andra städer som är populära besöksmål är bland annat Krakow, Szczecin (Stettin) och Lodz. Hos oss på NOVASOL finner du stugor i Polen i närheten av många av landets större städer.

Stuga i norra Polen

Välkommen att hyra stuga i Polen hos NOVASOL

På NOVASOL är vi glada över att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud för dig som vill hyra stuga i Polen. Genom att göra en sökning här på vår hemsida kan du se alla stugor i Polen som också är bokningsbara direkt online. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan slutet av 60-talet och kan idag erbjuda stugor och semesterhus över nästan hela Europa. Vår verksamhet i Polen växer för varje år som går så du kan kontinuerligt finna nya stugor i Polen här på vår hemsida. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Polen!

Sök och boka stugor i Polen här