Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

För att se hela vårt utbud av stugor i Österrike samt boka direkt online, klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Österrike

Trevlig stuga i Österrike

Österrike är ett land med lång tradition av turism. Här väntar alper, härliga naturupplevelser och friluftsliv, men Österrike erbjuder även en väl utvecklad infrastruktur, många kultur- och konstupplevelser och sist men inte minst ett gästvänligt och gemytligt folk som gör att man lätt tar Österrike till sitt hjärta.

Hos NOVASOL kan du hyra allt från stugor i Österrike för en sommarsemester till vinterstugor för en skidsemester. Alla våra semesterbostäder i Österrike har kontrollerats innan de tagits in i sortimentet. Till alla bokningar ingår dessutom vårt trygghetspaket utan extra kostnad. Du kan se vårt fullständiga utbud av stugor i Österrike här på vår hemsida där du även kan boka direkt online. Du är självfallet även välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälpa med att hyra stuga i Österrike.

Klicka här för att se alla stugor i Österrike

Sommarbild från Tyrol, Österrike

Sommarsemester i Österrike

Väljer du att hyra stuga i Österrike under sommaren så väntar här ett land som är rikt på naturupplevelser och andra attraktioner. En mycket populär aktivitet under sommaren är vandring och trekking då här finns gott om välplanerade spår i den vackra naturen. För den som vill ta sig lite fortare fram så är mountainbike ett bra alternativ. Det varierande landskapet gör Österrike mycket uppskattat bland just mountainbikefantaster. Hyr du någon av våra stugor i Österrike under sommaren kan du även njuta av svalkande bad. I landet finns nämligen tusentals sjöar som du kan bada i. Är du i närheten, bör du naturligtvis även besöka huvudstaden Wien med sitt rika kulturutbud och historiska sevärdheter.

Upplev en vinter i Österrike med snö

Vintersemester i Österrike

För många är landet synonymt med snö och skidåkning och vi är därför glada att även kunna erbjuda stugor i Österrike för en vintersemester. Det kulliga landskapet ger fantastiska vita vyer och landet erbjuder över 800 skidområden. Det är däremot inget måste att vara skidintresserad för att kunna njuta av en vintersemester i Österrike. Här finns gott om aktiviteter som till exempel vintervandring, kälkåkning eller hundslädåkning.

Boka din stuga hos NOVASOL

Vill du uppleva detta vackra land är du varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Österrike. Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud av unika semesterbostäder över hela Europa. Vi är därför glada över att även kunna erbjuda dig som vill hyra stuga i Österrike ett härligt utbud för såväl sommar som vinter. Samtliga våra objekt är privatägda men vi kvalitetssäkrar alla semesterbostäder genom att medarbetare besöker varje boende innan de tas in i sortimentet. Om du hyr stuga hos NOVASOL så ingår dessutom alltid vårt Trygghetspaket kostnadsfritt.

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Österrike!

Sök och boka stuga i Österrike här