Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Hyra hus i Friesland

Hyra hus i Friesland

Regionen Friesland - fullt av vatten! En blandning av vacker natur och ett nätverk av sjöar, gör Friesland till en fantastisk semester destination. En perfekt bas för att utforska den berömda Elfstedentocht rutten och cykla längsmed Frieslands städer. Semesterhusen i Friesland ligger ofta vid vatten eller nära vatten.

 

Leeuwarden

Leeuwarden har en rik historia med vackra gamla byggnader. Kullerstensgator, cafées, restauranger och affärer gör Leeuwarden värt ett besök. det som utmärker staden är en 40 m högt torn, Oldehove, som har en vacker utsikt över staden. En världsberömd attraktion är keramikmuseet. Ett måste när man hyr ett hus i Friesland är inte komplett utan ett besök i Leeuwarden.

Sevärdheter och attraktioner

Från ett semesterhus i finns många möjligheter till olika attraktioner. Här finns små parker och lekplatser, som t.ex. Aqua Zoo i Leeuwarden, som tar dig med på en resa i en under vattenvärld. Nöjesparken Duin en Zathe i Appelscha är en liten park fullt av attraktioner och nöjen. Här finns en "Monkey Cage" inomhus för de små och en Top Dance för de unga.

Regionen

Frieslands landskap är mycket varierande. I "Gaasterland" hittar man skogsområden, i "Friese Wouden" finns det skog, ängar och sanddyner. det är mycket lätt att ta en färja över till de populära öarna Vlieland, Terschelling, Ameland och Schiermonnikoog. Vackra byar som absolut ör värda ett besök är Sneek, Staveren, Hindeloopen, Locks och Workum.