Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Montenegro

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Montenegro samt boka direkt online - klicka här

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Montenegro

Montenegro har blivit en populär destination på senare år, men är fortfarande okänd och spännande för många. Ingenstans hittar man en sådan härligt vacker natur med omväxlande landskap, härliga stränder, klara sjöar, vilda floder, höga berg och raviner. Montenegro ligger vid Adriatiska havet och gränsar med sin kust i norr mot Kroatien och i söder med den Albaniska delen av Adriatiska kusten.

Underbara sandstränder

Montenegro är fortfarande releativt okänt semesterland för de flesta utav oss. Men det är ett paradis värt att besöka. De omväxlande kustlandskapet i Montenegro kännetecknas av hissnande klippor längsmed kusten med gömda bukter med underbara sandstränder. Vissa små stränder nås endast med båt och vissa är milslånga. Det finns många fascinerande små orter längsmed kusten. Om man åker in en bit in i landet, stöter man på stora vackra bergslandskap.

Hyra hus i Montenegro

Här får du en omväxlande semester, om du så önskar eller bara en avkopplande semester med bad och sol. Sök upp en liten bukt för en dag i solen, eller kanske pröva på rafting på floden Tara. Montenegro är inte större än Skåne, så det är inga långa sträckor att åka för den som vill utforska olika delar av Montenegro. Det är fortfarande billigt här, jämfört med andra länder vid Adriatiska havet.