Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Kroatien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Kroatien samt boka direkt online - klicka här

Om du bokar boende i Kroatien med NOVASOL så ingår alltid:
✓ Slutstädning
✓ Sänglinnen & handdukar
✓ Förbrukningskostnader
✓ Turistskatt
✓ Vårt Trygghetspaket

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Alla semesterhus i Kroatien hos NOVASOL

På den här sidan kan du se en lista över alla semesterhus och lägenheter som finns att hyra i Kroatien genom NOVASOL. Om du vill veta mer om något semesterhus är det bara att klicka på varje enskilt hus för mer information.

Hyra hus i Kroatien

I Kroatien kan du välja mellan nästan 5 000 semesterhus och lägenheter för semestern. Att hyra hus i Kroatien blir mer och mer populärt för varje år och det är inte konstigt alls. Det härliga klimatet tillsammans med mat, natur och kultur är bara några av anledningarna till varför så många svenskar väljer att hyra hus i Kroatien. Upptäck den kroatiska kusten med dess vackra stränder vid adriatiska havet. I t.ex. Kvarnerbukten finns hundratals semesterhus på öar som Krk, Pag och Rab. Här kan du även hyra hus på andra populära resmål i regioner som Istrien och Dalmatien. Här finns spår av historia som sträcker tusentals år tillbaka i tiden. Kombinera detta med ett härligt klimat och en tilltalande gastronomi. Till Kroatien går det bra att flyga men många som hyr hus väljer att ta bilen ner. Detta då man har friheten att ge sig ut på utflykter från sitt semesterhus. För dig som flyger till ditt semesterhus i Kroatien går det annars också att hyra bil på plats.

Tusentals semesterhus över hela Kroatien

Många letar nog oftast efter semesterhus vid den kroatiska kusten men faktum är att det i Kroatien även finns härliga regioner i inlandet som exempelvis Slavonien. För dig som vill hyra hus i Kroatien finns mycket att välja mellan. Vi har allt från små mysiga semesterhus på landsbygden till lyxigare hus som passar om ni är många som reser. Många av våra semesterhus har också egen pool vilket kan vara skönt att ha i det varma klimatet i Kroatien. En stor fördel med att hyra hus i Kroatien genom NOVASOL är att alla hus har vad vi kallar All inclusive. Detta inte att förväxla med hotellens motsvarighet men det innebär att eventuella extrakostnader såsom städning, turistskatt och sänglinnen redan ingår i hyresbeloppet när du bokar ditt semesterhus.

Med det stora utbudet av semesterhus i Kroatien kan du vara säker på att hitta något som passar för just dig. Gör en sökning och hitta just ditt perfekta semesterhus för din nästa semester i Kroatien.

Sök och boka semesterhus i Kroatien här