Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Pula

För att se hela vårt utbud av semesterbostäder i Pula samt boka direkt online - klicka här

Semesterhus i Pula

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Pula

Välkommen att hyra hus i Pula – den största staden i Istrien

Res bakåt i tiden med ett semesterhus i Pula! Genom att hyra hus i Pula får du och din familj många chanser att beundra alla byggnader som romarna lämnat efter sig och njuta av den härliga atmosfären.

Pula ligger i sydvästra Istrien och är regionens största stad. Legenden säger att hjältar från grekiska mytologin grundade Pula för 3 000 år sedan. Sant är i alla fall att både illyrer och romare bott i Pula under årens lopp. Tillbringar ni ledigheten i ett semesterhus i Pula kan ni enkelt följa romarnas spår genom staden.

Många fördelar med att hyra hus i Pula

Det finns mycket att vinna på att hyra en av Novasols semesterbostäder i Pula. Alla Novasols semesterhus i Pula är privatägda vilket betyder att du och din familj kan bo mitt bland lokalbefolkningen och får chans att uppleva deras traditioner och kultur. Är ni nyfikna på Pulas historia kan ni besöka Istriens arkeologiska museum, Romas och Augustus tempel, katedralen och den berömda amfiteatern.

Tröttnar ni på kulturella eskapader kan ni ta er till de stränder som ligger i Pulas närhet. Genom att hyra hus i Pula kan ni till exempel koppla av på den barnvänliga stranden Ambrela där ni kan svalka er i det kristallklara vattnet eller njuta av en god bok i parasollens skugga.

Att hyra hus i Pula är en bra utgångspunkt om ni vill se er omkring i landet. Tillbringar ni ledigheten i ett hyra hus i Istrien i närheten av Pula kan ni till exempel ta en tur över till nationalparken Brijuniöarna för att uppleva det fantastiska djur- och naturlivet som finns här. På den största ön finns exempelvis en safaripark med exotiska djur som zebror och elefanter.

Ett klick från att hyra semesterhus i Pula

Vill ni hyra semesterhus i Pula kan ni klicka er runt här på vår hemsida där ni ser alla våra lediga semesterbostäder i Pula. Vi har många års erfarenhet av bostadsförmedling och har hyrt ut semesterhus i Kroatien sedan tidigt 2000-tal. Fördelarma med att hyra hus i Istrien via Novasol är många. Ska ni hyra hus i Pula får ni en kvalitetssäkrad semesterbostad med en trygghetsförsäkring utan extra kostnad.

Klicka här för att söka semesterbostäder i Pula