Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Zadar

För att se hela vårt utbud av semesterbostäder i Zadar samt boka direkt online - klicka här

Semester i Zadar

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Zadar

Staden som har allt för en minnesvärd semester

Vackra skärgårdsöar, intressanta museer, historiska byggnader och fascinerande installationer. Med ett semesterhus i Zadar får du och din familj några härliga veckor vid havet.

Zadar valdes till European Best Destination 2016

Vacker hamnstad med fantastisk skärgård

Zadar blev valt till European Best Destination 2016, vilket inte är så konstigt. Zadar grundades under romartiden och blev en viktig hamnstad för handeln med vin och timmer. I dag är staden en av Kroatiens största städer och är känd för sina historiska byggnader som kyrkan S:t Donat, landsporten, den gamla muren, men även för sina fascinerande installationer havsorgeln och solhälsningen. Hyr ni semesterhus i Zadar kan ni även ta en tur ut i skärgården eller åka till de närliggande nationalparkerna.

 

Upptäck fördelarna med ett semesterhus i Zadar

Det finns mycket att vinna på att hyra hus i Zadar om ni vill lära känna trakten på djupet. Med en av alla semesterbostäder i Zadar får ni gott om tid att ströva omkring i stadskärnan, titta på kyrkorna, ta en kopp kaffe på Medborgartorget och besöka glasmuseet med föremål från romartiden.

Ett semesterhus i norra Dalmatien vid Zadar är också en bra bas för utflykter. Genom att hyra hus i Zadar kan ni bada i de små vikarna längs kusten, ta en båt ut i skärgården eller ta er till de närbelägna nationalparkerna Kornati och Paklenica. Kornati ligger söder om Zadars skärgård och består av omkring hundra öar och skär, medan Paklenica är ett paradis för bergsklättrare.

 

En av många fördelar med att hyra hus i Zadar är chansen att bo bland lokalbefolkningen och få en mer genuin bild av Kroatien. Hyr ni semesterhus i norra Dalmatien kan ni handla dalmatiska specialiteter på marknaden som ligger ett stenkast från Medborgartorget eller besöka en av kvarterskrogarna i ditt område. Vill ni smaka på Dalmatien ska ni prova ost från ön Pag, lokalproducerat vin och skinkan prsut.

 

Hyr våra populära semesterhus i Zadar

Vill din familj uppleva den fantastiska skärgården kan ni hyra hus i Zadar via NOVASOL. NOVASOL har funnits sedan 1968 och kan erbjuda härliga semesterbostäder i Zadar med omnejd. Är ni intresserade av att hyra hus i Dalmatien vid Zadar kan ni boka bostad online eller ringa vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när ni ska hyra semesterhus i Zadar!