Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Kroatien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Kroatien samt boka direkt online - klicka här

Om du bokar boende i Kroatien med NOVASOL så ingår alltid:
✓ Slutstädning
✓ Sänglinnen & handdukar
✓ Förbrukningskostnader
✓ Turistskatt
✓ Vårt Trygghetspaket

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Hyra hus i Kroatien

Som landets största uthyrare hälsar vi på NOVASOL dig varmt välkommen till oss för att hyra hus i Kroatien! Att Kroatien är ett populärt resmål för oss svenskar är inte konstigt alls. Solen, maten, kusten, människorna - här finns alla förutsättningar för en lyckad semester. Upplev detta fantastiska land genom ditt alldeles egna semesterhus under vistelsen!

SÖK: boende Kroatien
Boende Kroatien - CIL358

Hyra hus i Kroatien hos NOVASOL

Vill du hyra hus eller hyra lägenhet i Kroatien så har vi över 7 000 semesterbostäder att välja mellan så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig. Du kommer märka att din semester blir mer genuin och personlig när du hyr ett hus då du kommer närmare landet med den spännande kulturen, goda maten och det härliga klimatet. I Kroatien har vi också flera servicekontor som finns till för att ge dig som gäst bästa möjliga service. Alla våra semesterbostäder i Kroatien är privatägda men inspekterade innan de tagits in i sortimentet. Detta för att kvalitetssäkra att semesterbostaden motsvarar dina förväntningar.

'All inclusive' till alla semesterhus i Kroatien

Om du tänkt hyra hus i Kroatien hos NOVASOL kan vi meddela att alla våra semesterhus är med ”All Inclusive”. Detta gäller oavsett om du hyr semesterhus eller lägenhet. Att ett semesterhus i Kroatien är "All inclusive" innebär att följande ingår i hyresbeloppet:

Vårt All inclusive ingår till alla semesterhus i Kroatien

  • El
  • Vatten
  • Värme
  • Slutstädning
  • Sänglinnen
  • Handdukar
  • Turistskatt

Du behöver med andra ord inte tänka på några extrakostnader för boendet (såvida inget annat angetts på huspresentationen).

 

 

Varför inte hyra hus i Kroatien med pool?

Hyra hus i Kroatien med pool

Den kroatiska Medelhavskusten, med sitt klara vatten, öar och vikar är ett paradis för soldyrkaren. Landet bjuder även in till semester för de lite mer aktiva som gillar att simma, segla och dyka.

Vill du ha möjlighet att svalka dig utan att åka till havet rekommenderas att hyra hus i Kroatien som har egen pool. Detta finns nämligen till många av våra semesterhus i Kroatien. Poolen är i regel utomhus och det är är bara du och ditt resesällskap som har tillgång till den. Detta gör att du kan njuta av friheten av en egen pool och slippa trängas med andra. Om poolen skulle vara delad med andra, står detta beskrivet på huspresentationen som 'gemensam pool'.

Upplev en härlig semester i Kroatien

Upplev ditt Kroatien

Det svåraste med att boka boende i Kroatien är kanske att välja vart man ska bo - det finns ju så många härliga platser att välja mellan! Vill du ha hjälp så är du välkommena att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vid den härliga Kvarnerbukten ligger många vackra öar som t.ex. Krk, Rab och Pag där vi har gott om semesterhus att välja mellan. För den som vill hyra hus på fastlandet finns populära orter såsom Dubrovnik och Split i Dalmatien eller varför inte hyra semesterhus i Pula och Rovinj i Istrien. Fastlandet är mycket omväxlande och perfekt att tillbringa sin semester i med ett vackert semesterhus i Kroatien som utgångspunkt!

 

Oavsett om du vill boka direkt här online eller genom att ringa vår kundtjänst så är du varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus i Kroatien!