Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Prova på stugsemester i sommarstugor i Toscana i Italien

Om ni funderar på stuguthyrning i Toscana i Italien i sommar - skynda er då att kontakta NOVASOL. Vi har fullt med sommarstugor i härliga regionen Toscana.

Om du funderar på en semester med stuguthyrning med vänner eller familj i Italien i sommar, klicka runt på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda vad det gäller sommarstugor i Toscana.

 

Vi erbjuder sommarstugor i Italien i många olika storlekar och modeller. Det finns stora, lyxiga hus med bubbelpool och gasolgrill och så finns det lite enklare hus. Hos oss kan ni även hyra hus i Toscana med pool. Så om du vill ha en sommarstuga i Toscana i sommar, vänta inte med att kontakta vår stuguthyrning. Våra sommarstugor är populära.

Sköna Toscana har mycket som förtrollar alla dess gäster som varje år besöker detta vackra området. Det är inte så konstigt att folk återvänder om och om igen. Här finns nämligen fantastisk natur, välsmakande mat och vin, ett behagligt klimat och kulturupplevelser som tar andan ur de flesta. Har du inte varit här ännu är det hög tid att göra det. Om ni vill kunna njuta av det härliga klimatet på bästa sätt rekommenderar vi att hyra hus i Toscana med pool!

 

Den södra delen av Toscana kallas av många för 'klassiska Toscana' och är mer besökt av turister än den norra delen. Och upplevelser finns det många av! Besök bland annat staden San Gimignano med tornen som byggdes av stadens välbärgade familjer i kampen om vem som hade mest medel och mod till att bygga flest! Och så är vinstaden Montepulciano också värt ett besök.