Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Få en avstressande tid i sommarhus i Toscana

Njut av semestern med stuguthyrning i Toscana. Vi på Novasol hjälper dig gärna att hitta ett hus. Vi har många sommarhus i Toscana och i resten av Italien.

Novasol är känt för knowhow och kvalitet när det gäller stuguthyrning, både i Italien och i utlandet. Våra sommarhus i Toscana är inget undantag. Här finns det många sommarhus att välja bland och du väljer själv vilken slags standard din stuguthyrning i Italien ska ha.

 

Om du vill ha avstressande semester kan du välja en sommarhus i Toscana med bubbelpool och med liggstolar på terrassen. Om du vill fokusera på omgivningarna räcker det kanske med ett lite enklare sommarhus.

Hyr ett av våra härliga hus hos Novasol stuguthyrning när du vill förgylla din semester i Toscana med en bra och välfungerande bas. Vi har ett stort utbud av sköna hus i Italien och du väljer själv hur mycket lyx och komfort du vill ha.

 

Den södra delen av Toscana kallas av många för 'klassiska Toscana' och är mer besökt av turister än den norra delen. Och upplevelser finns det många av! Besök bland annat staden San Gimignano med tornen som byggdes av stadens välbärgade familjer i kampen om vem som hade mest medel och mod till att bygga flest! Och så är vinstaden Montepulciano också värt ett besök.