Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Italien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Italien samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Hyra hus Toscana - Italien

Vill du hyra hus i Toscana är du välkommen till oss på NOVASOL

Är du på jakt efter att hyra hus i Toscana så har vi på NOVASOL många semesterhus och lägenheter i regionen och i resten av Italien. Att hyra hus i regionen är ett utmärkt sätt att ha semester i Italien på. Dels pga friheten med det egna huset men också då du kommer lite närmare resmålet och får en mer genuin semesterupplevelse eftersom du bor som italienaren själv under semester. Våra duktiga medarbetare i Italien besökare samtliga hus innan de tas i i sortimentet - allt för att du ska få precis det semesterhus som just du vill ha. Välkommen att se vårt utbud och boka direkt online!

 

 

Alltid lika populärt

Genom att hyra hus i Toscana har du alla förutsättningar för en lyckad semester i Italien. Du väljer själv om du vill hyra hus i Toscana av det lite lyxigare slaget eller av lite enklare modell. Vad sägs om att starta dagen med ett dopp i den egna poolen? Genom att hyra hus i Toscana med pool kommer hela familjen få en badfylld semester! Med ett semesterhus är det du som bestämmer.

Besök Pisa när du ska hyra hus i Toscana

Med ett semesterhus har du en välfungerande bas för utflykter i regionen. Vi har ett stort utbud av sköna semesterhus i Italien och du väljer själv hur mycket lyx och komfort du vill ha. Norrut finns det färre turister men är också ovanligt härligt. Njut till exempel av bildsköna Garfagnanadalen, marknaden i Castelnuovo di Garfargnana och andra vackra byar i området. Söderut är den mer klassiska delen som man ofta syftar till när man pratar om semester i Toscana. Ta en tur till Pisa och se det lutande tornet, till Chianti för att besöka någon härlig vingård, eller kom nära historien på gatorna i Florens. Toscana har mängder att uppleva och det är också därför så många kommer hit år efter år.

 

Semesterhus med pool i Toscana

Hyra hus Toscana med bokning online

Här på vår hemsida kan du söka samt boka kvalitetssäkrade semesterhus i regionen. För att hyra hus i Toscana, gör du helt enkelt en sökning och väljer de kriterier som du vill ska matcha ditt boende. Du kan t.ex. välja antal personer, husdjur, reseperiod, avstånd till vatten, pooltyp och mycket mer. Sedan visas alla hus som finns lediga att hyra under den önskade perioden.

Till alla bokningar ingår vårt Trygghetspaket utan kostnad för dig som bokar. Däri finns bland annat möjlighet till avbokning om du skulle bli sjuk eller drabbas av arbetslöshet innan resan.

 

Vi på NOVASOL hälsar dig välkommen att hyra hus i Toscana för din nästa semester i Italien.

 

SÖK: hyra hus Toscana