Kom nära Italien genom att hyra hus i Toscana
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Italien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Italien samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Toscana

Upplev en av de skönaste regionerna i Italien med ett semesterhus i Toscana

Hos oss på NOVASOL kan du välja bland ett stort urval av semesterhus i Toscana. Sköna Toscana är en omtyckt plats att semestra på och det är inte konstigt att folk återvänder år efter år. Bor du i en av NOVASOLs semesterbostäder i Toscana får du njuta av fantastisk natur, välsmakande mat och kulturupplevelser som tar andan ur de flesta.

Plantagefält i Toscana

Semesterhus från norr till söder

Den södra delen av Toscana kallas av många för 'klassiska Toscana' och är mer besökt av turister än den norra delen. Med ett semesterhus i Toscana kan du uppleva staden San Gimignano som är vida berömd för sina torn som byggdes av stadens välbärgade familjer som en maktdemonstration. Ska du hyra hus i Toscana måste du också passa på att ta en dagsutflykt till vinstaden Montepulciano.

Norrut finns det färre turister men lika vacker natur. Njut till exempel av bildsköna Garfagnanadalen, marknaden i Castelnuovo di Garfargnana och andra vackra byar i området. Havet, de världsberömda åsarna och de stolta cypress- och olivträden utgör den enastående ramen för regionen Toscana. Toscana är vaggan för många konstnärer och tänkare som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci och Rafael.

Vy över klassiskt semesterhus i Toscana

Hur gör jag för att hyra hus i Toscana?

Vill du hyra hus i Italien, är stugförmedlaren NOVASOL ett bra val. Alla våra semesterhus i Toscana är kvalitetssäkrade då vi själva har besökt och gått igenom dem innan de tagits in i sortimentet. Detta som en trygghet för dig som vill hyra hus i Italien. Samtliga semesterhus i Italien är också privatägda vilket gör att du får ett varierat utbud att välja mellan och kommer också närmare resmålet. Lev med andra ord som italienaren själv i Italien.

Att hyra hus i Toscana är enkelt. Du gör en sökning på vår hemsida så visas alla lediga semesterbostäder i Toscana. Du kan själv välja vilka kriterier som är viktiga för ditt semesterhus i Italien. Du kan sedan boka ditt semesterhus i Toscana direkt via huspresentationen här på hemsidan. Tryggt, enkelt och bekvämt. Du är självklart även välkommen att ringa till oss för att få hjälp att hyra hus i Toscana.